Vijf Anzegemnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook vijf kandidaten uit Anzegem. Ontdek hier wie dat zijn.

Martijn De Maesschalck (Vlaams Belang)

Martijn De Maesschalck © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Martijn De Maesschalck staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor de Kamer van volksvertegenwoordigers als zevende opvolger. De 19-jarige student studeert Rechten aan de universiteit van Gent.

Charlotte Lombaert (PVDA)

Charlotte Lombaert. © PVDA

Charlotte Lombaert staat op de elfde plaats op de West-Vlaamse lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 50-jarige Anzegemnaar is leerkracht.

Daan Ryckoordt (Groen)

Daan Ryckoordt © Groen

Daan Ryckoordt staat op de West-Vlaamse lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als achtste opvolger. De 34-jarige Anzegemnaar is lid van gemeentelijke partij INZET en had tot voor kort een biowinkel in Avelgem.

Debbie Vandenberghe (Groen)

Debbie Vandenberghe. © Groen

Debbie Vandenberghe staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als tiende opvolgster. De 33-jarige Anzegemnaar werkt als ergotherapeute.

Jeremie Vaneeckhout (Groen)

Jeremie Vaneeckhout trekt de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Parlement voor Groen. De 39-jarige Anzegemnaar is momenteel co-partijvoorzitter van Groen, samen met Nadia Naji. Daarnaast zetelt hij momenteel ook in het Vlaams Parlement.

The post Vijf Anzegemnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Brugse Darts Federatie lauwert kampioenen en kijkt uit naar Darts Masters: Tornooi met profs en amateurs

De Brugse Darts Federatie zette een punt achter het voorbije seizoen en dat ging traditiegetrouw gepaard met de kampioenenviering. Men week hiervoor uit naar Oostcampus in Oostkamp. Komend weekend wordt in Assebroek de tweede editie van de Belgium Darts Masters georganiseerd.
The post Brugse Darts Federatie lauwert kampioenen en kijkt uit naar Darts Masters: Tornooi met profs en amateurs

Lees meer »

Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!”

Jill Malfait (32) neemt met Den Bokaal haar intrek in het gewezen pand van Courgette aan het Sint-Jansplein. “Ik volg dezelfde gezonde, biologische trend, maar niet langer uitsluitend plantaardig. Er komen ook bokalen met vlees in het aanbod.”
The post Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem

Woensdagnamiddag rond halfvier gebeurde op de E403 in Loppem een zwaar ongeluk. Een trekker-oplegger die in de richting van Kortrijk reed, kreeg er een klapband. Er was voor de chauffeur geen houden aan en het gevaarte kwam op zijn zij tegen de vangrail terecht.
The post Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem appeared

Lees meer »

Luk (70) miste amper een festival, nam er duizenden foto’s en is nu zelf te zien in Dranouter: “Onze manier om merci te zeggen”

Oervrijwilliger Luk Dombrecht (70) neemt sinds jaar en dag foto’s in Dranouter, een van ’s lands oudste festivals. Voor de viering van het gouden jubileum stelt Dranouter een fractie van zijn duizenden foto’s tentoon in het dorp. Ook Luk is er te zien. “Maar die beelden waren moeilijk te vinden, want zelf staat hij niet graag op foto.”
The

Lees meer »

Het bewogen leven van SUM 41-frontman Deryck Whibley: “Thuis kon ik amper tien minuten op mijn benen staan”

“Toen ik eindelijk weer bij zinnen was, vertelden ze me dat ik bijna was gestorven.” Maar kijk, straks mag frontman Deryck Whibley (44) op Rock Werchter aan de bak met zijn SUM 41. Voor een afscheidstournee die moet dienen als ultiem hoogtepunt, nadat een leven vol drank de carrière van – een ondertussen gelouterde – Whibley bijna kopje onder deed

Lees meer »

KLASSEMENT EN UITSLAGEN TOUR. Campenaerts knap vijfde achter grote kanonnen, Evenepoel doet uitstekende zaak in klassement

Remco Evenepoel pakte z’n allereerste ritzege in de Tour de France. De wereldkampioen tijdrijden zette de snelste tijd neer in Gevrey-Chambertin. Ook Victor Campenaerts maakte indruk, ‘Vocsnor’ eindigde achter de grote kanonnen op een vijfde plek. Knap. In het algemeen klassement verkleinde Evenepoel z’n achterstand op Tadej Pogacar en breidde hij z’n bonus op Jonas Vingegaard uit.

Lees meer »