Affiche van gratis festival Grensrock is compleet: Ozark Henry met harmonie Sint-Jozef op podium in Menen

Blikvanger tijdens het gratis festival Grensrock het laatste weekend van juni in Park ter Walle wordt ongetwijfeld de unieke samenwerking van de koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef Menen die op vrijdag 27 juni het podium gaat delen met Ozark Henry. Verwacht je aan een show stampvol hits die Ozark Henry zal brengen onder begeleiding van een band én een 60-koppig harmonieorkest onder leiding van dirigente Astrid Lecluyse.

Blikvanger tijdens het gratis festival Grensrock het laatste weekend van juni in Park ter Walle wordt ongetwijfeld de unieke samenwerking van de koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef Menen die op vrijdag 27 juni het podium gaat delen met Ozark Henry. Verwacht je aan een show stampvol hits die Ozark Henry zal brengen onder begeleiding van een band én een 60-koppig harmonieorkest onder leiding van dirigente Astrid Lecluyse.

Zornik viert dit jaar het 20-jarig bestaan van hun tot nu toe meest succesvolle album “One Armed Bandit” waarvan er meer dan 100.000 exemplaren verkocht werden. Frontman Koen Buyse komt voor het eerst naar Grensrock met zijn (pop)rockband die in 1999 opgericht werd en al snel uitgroeide tot een icoon in de Belgische muziekscene.

Bizkit Park brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: NU-METAL. Vijf in “obligate ADIDAS outfit” uitgedoste gasten zullen ons op Grensrock voor een uurtje terug katapulteren naar de good old nineties/nillies. Voor velen onder ons publiek wellicht de hoogdagen van hun jeugd.

De heetste DJ-boysband ter wereld! Geniaal geil geklede boys uit Miami. Of was het toch Limburg? Who cares?

Adembenemend, geestig en met een serieuze hoek af. Kwijt Trek System, een 4-koppig dj ensemble,

De organisatoren zijn ook op zoek naar voldoende ledewerkers. Zoals voor de teams biertenten en stewards via [email protected].

The post Affiche van gratis festival Grensrock is compleet: Ozark Henry met harmonie Sint-Jozef op podium in Menen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen

De stad Izegem plaatst deze week op vier locaties hondenpoepbuizen. De buizen zijn speciaal ontworpen om hondenpoepzakjes in te zamelen.
The post Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand”

Op zaterdag 29 juni opende Pieter Warlop de automatenshop Twenty4Seven. Met de automatenshop krijgt het voormalige kantoor van Liantis, na een paar jaar leegstand, een nieuwe bestemming. De shop vind je in het centrum van Poperinge, Burg. Bertenplein 10.
The post Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ellen (38) en Matthew (41) baten nu Gasthof Het Witte Paard uit in Oostvleteren: “Iedereen moet zich hier thuis voelen”

Sinds kort kan je weer de voeten onder tafel schuiven in Gasthof Het Witte Paard op de Markt in Oostvleteren. Dit prachtige restaurant zat al een tijdje zonder uitbating en daar is nu verandering in gekomen.
The post Ellen (38) en Matthew (41) baten nu Gasthof Het Witte Paard uit in Oostvleteren: “Iedereen moet zich hier thuis voelen” appeared

Lees meer »

Anzegemse vzw Karibu weet jury te bekoren: “Focus op huisvesting is cruciaal”

Vluchtelingennetwerk Vlaanderen bekroonde de Anzegemse vzw Karibu met een solidaire award. De jury koos unaniem voor Karibu als winnaar door de veelzijdige en impactvolle aanpak. “Wat Karibu bijzonder maakt, is hun focus op huisvesting, wat van cruciaal belang is voor zowel nieuwkomers als de mensen die met hen in contact komen.”
The post Anzegemse vzw Karibu weet jury te

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin: geen bemiddelaarsrol voor Turkse president Erdogan in oorlog met Oekraïne

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft tegen de Russische president Vladimir Poetin gezegd dat hij wil bemiddelen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Het Kremlin ziet dat echter niet zitten, zo meldt een woordvoerder van het Kremlin. En de Russische nucleaire waakhond Rosatom beschuldigt Kiev ervan een droneaanval te hebben uitgevoerd op een onderstation van de kerncentrale van

Lees meer »

Orkaan Beryl zet koers naar Jamaica en Kaaimaneilanden: “Levensbedreigende orkaanwind en stormvloeden verwacht”

Orkaan Beryl heeft bij zijn doortocht in het oosten van de Caraïben heel wat schade aangericht. Verschillende kleinere eilanden lijken onbewoonbaar, volgens de plaatselijke overheid, er zijn ook slachtoffers gevallen. Intussen zet Beryl koers naar Jamaica en de Kaaimaneilanden. Jamaica zou recht op het pad van de orkaan liggen, er wordt gewaarschuwd voor levensbedreigende orkaanwinden en stormvloeden.

Lees meer »