Stroomprijs duikt voor negende zondag op rij onder nul: wie dynamisch energiecontract heeft, kan geld krijgen om stroom te verbruiken

Zondag duikt de stroomprijs voor de negende keer op rij even onder nul. Dat betekent dat wie een dynamisch energiecontract heeft gouden zaakjes kan doen.

 

Meer krantenkoppen in België

Ontbijten met Open VLD-voorzitter Eva De Bleeker: “De N-VA gaat naar links opschuiven: de ruimte die dan ontstaat, is voor ons”

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in De Ochtend op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck. Vandaag is Eva De Bleeker, de nieuwe voorzitter van Open VLD te gast. En die heeft het over het de herstructurering van haar partij die ze wil en moet doorvoeren.

Lees meer »

Ervaren Angelo Lucas (Sparta Dikkebus – 3A) kijkt uit naar match tegen VKLP

De Spartanen van Dikkebus kregen een zwaar openingsprogramma met achtereenvolgens Proven, KV Koksijde-Oostduinkerke en KFC Poperinge, toch wel drie eindrondekandidaten. Met 6 op 9 om te starten kan het team van Pascal Dermaux zeker niet klagen. “Tegen de Hoppeplukkers was een gelijkspel misschien wel rechtvaardiger geweest want na de pauze hadden ook wij enkele mooie
The post Ervaren Angelo

Lees meer »

Ontslag Van Immerseel slaat in als een bom: “Reus uit klassieke muziek kon niet loslaten”

Het Brugse orkest Anima Eterna heeft de banden met oprichter en bezieler Jos Van Immerseel (78) radicaal doorgeknipt na "aanhoudend agressief gedrag" en "het niet nakomen van zakelijke afspraken". "Het nieuws slaat in als een bom. Anima Eterna zoekt al jaren andere mensen om het orkest te leiden, maar Jos bleef altijd een bepalende rol spelen", reageert Klara-presentator Marc Janssens.

Lees meer »

Traditionele openingsstoet UGent onderbroken door heftig protest: “Beslissingen rond Israëlische samenwerkingen worden niet teruggedraaid”

De traditionele openingsstoet aan het begin van het academiejaar is op vrijdagmiddag verstoord door Pro-Palestijnse protesterende studenten. Zij legden zich neer voor de ingang, waarna de stoet rechtsomkeer maakte en langs de achterkant het UFO binnen ging. De ceremonie kon zonder veel vertraging van start gaan. Het belooft wel meteen een heet academiejaar te worden.

Lees meer »

Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee

Vrijdag 20 september is de kick-off van Draad Kaffee. Elke derde vrijdag van de maand, tussen 9 en 11.30 uur, kan je aansluiten bij een gezellige creatieve bende in Kaffee Damast.
The post Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Engagementsverklaring voor dorpskernvernieuwing in Wijnendale

Het dorp Wijnendale krijgt tijdens de volgende politieke legislatuur nieuwe rioleringen. Ook worden diverse straten heraangelegd. Om dat gestroomlijnd te laten verlopen, heeft de gemeenteraad maandagavond een engagementsverklaring goedgekeurd.
The post Engagementsverklaring voor dorpskernvernieuwing in Wijnendale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee eenmanspartijen duiken op in Tielt: “De kans dat we verkozen worden is uiteraard heel klein, maar je weet nooit”

Op 13 oktober liggen er in de Tieltse en Meulebeekse stemhokjes geen zes lijsten, maar acht. De grote zes krijgen namelijk het gezelschap van twee éénmanspartijtjes. Het gaat om ‘Het Verenigd Front Tegen Corruptie en Bullshit’ van Marc Bruggeman en ‘Weg File en Belasting’ van Pieterjan Debyser. We gingen praten met de twee nieuwkomers.
The post Twee eenmanspartijen duiken

Lees meer »

KIJK. Eerste beelden van Sinterklaasfilm met Niels Destadsbader als burgemeester van idyllisch sneeuwdorp

De nieuwste film van de Nederlandse hitfilmreeks ‘De club van Sinterklaas’ verschijnt binnenkort in de bioscoop. In ‘De club van Sinterklaas: het grote sneeuwavontuur’ trekt Sinterklaas met zijn roetpieten naar Oostenrijk om een belangrijke wens van een kind te vervullen. En wie komen ze daar tegen in Oostenrijk? Niels Destadsbader. Het schermgezicht speelt de burgemeester van het ondergesneeuwde dorp in

Lees meer »