Graspop Metal Meeting plaatst Stake op mainstage na ‘smeekbede’

Een maand geleden werden de harten van de bandleden en fans van Stake gebroken toen hun geweldige gitarist, Cis, aankondigde dat zijn laatste shows met de band op 1 en 2 november zouden plaatsvinden. De afgelopen weken zijn ongelooflijk zwaar geweest voor de band, gevuld met gemengde emoties en het verwerken van dit onverwachte nieuws. Het meest pijnlijke besef was dat ze geen festivals hadden gepland voor deze zomer, waardoor ze de laatste festivalzomer samen als viertal zouden missen.

Vastbesloten om dit laatste gemis goed te maken, besloot de band contact op te nemen met hun favoriete festivals. Ze deelden hun verhaal en hun wens om nog één laatste epische zomer samen door te brengen. De reactie van de festivals was overweldigend positief: ze voelden de pijn van de band en openden hun armen voor hen, met als resultaat enkele ongelooflijke plekken om te vieren, te huilen en te feesten als nooit tevoren.

Met grote dankbaarheid kondigde de band aan dat ze zullen optreden op de MAINSTAGE van GRASPOP! Om het in hun woorden te zeggen “They felt our pain and opened their arms to us, offering us some incredible spots to celebrate, cry, and party like never before”.

Dit nieuws betekent veel voor de band en hun fans. Het optreden op de Mainstage van Graspop is een droom die uitkomt en biedt de band de kans om hun verhaal en muziek met een groot publiek te delen. Deze zomer belooft een onvergetelijke afsluiting te worden van een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van de band.

The post Graspop Metal Meeting plaatst Stake op mainstage na ‘smeekbede’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »

Ward Vergote (Visie) geschorst als burgemeester van Moorslede

Ward Vergote, burgemeester van Moorslede, is geschorst voor de resterende duur van de huidige gemeentelijke bestuursperiode, zo besloot Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten, gebaseerd op een hoorzitting, het tuchtverslag van de gouverneur en een eerder vonnis van de rechtbank van eerste aanleg in december 2023. “Ward Vergote heeft als burgemeester een bewezen tuchtfeit gepleegd door privébelangen te vermengen

Lees meer »

Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg

Cercle Brugge en het Oostenrijkse Red Bull Salzburg hebben een overeenkomst bereikt voor de tijdelijke overgang van Lawrence Agyekum. De 20-jarige middenvelder wordt er tot eind dit seizoen geleend, met een aankoopoptie.
The post Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Open Wijngaardfeesten énWijnfeesten in Heuvelland

Op 6 en 7 juli vinden de Open Wijngaardfeesten plaats in Heuvelland. Ontdek een veelheid aan Heuvellandse wijnen en neem een exclusieve kijk achter de schermen op tal van wijndomeinen. Op 15 augustus wordt er weer wijn geproefd in Heuvelland, want dan vinden de Wijnfeesten plaats in het Warandepark in Kemmel. Kuier tussen de verschillende
The post Open Wijngaardfeesten

Lees meer »

Voormalig geletruidrager Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden

Gilbert Desmet is vannacht op 93-jarige leeftijd overleden. Desmet, sinds 2021 ereburger van Lichtervelde, was de oudste nog in leven zijnde geletruidrager. In zijn ganse carrière behaalde Smetje 101 overwinningen, zowel in eendagskoersen als in rittenkoersen.
The post Voormalig geletruidrager Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

Britse stemhokcultuur

Groot-Brittannië trekt naar het stemhokje, wellicht om er zich af te keren van Richi Sunaks beleid en om Labour een historische zege te schenken. Bijgevolg zijn de polling stations dé plek waar de kiezer welgekomen is.

Lees meer »