ROLAND GARROS. Goffin moet afdruipen in Parijs na verlies tegen Zverev

De tweede ronde is aan de gang op Roland Garros. Onze landgenoot Zizou Bergs heeft zich kunnen plaatsen voor die tweede ronde na een straffe comeback. Voor Rafael Nadal was het dan weer meteen afgelopen, net als voor de Belgische Greet Minnen. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Met haar droomjurk én op haar gepersonaliseerde trouwsneakers: zo zal Britt het jawoord geven in ‘Blind getrouwd’

Britt heeft de eerste ‘Ja’ in haar ‘Blind getrouwd’-avontuur alvast gegeven. Ze heeft haar droom trouwjurk gevonden en kan haar enthousiasme nauwelijks verbergen. “Ik ben er zelfs sprakeloos van geworden”, knikt ze. Maar bovendien komt ze op haar trouwdag ook nog met een extra verrassing: ze draagt namelijk gepersonaliseerde trouwsneakers.

Lees meer »

Zomercriminaliteit in Westkust: ongevallen namen toe, inspanningen inzake transmigratie en cybercriminaliteit lonen

Net zoals de voorbije jaren maakte politiezone Westkust (De Panne/Koksijde/Nieuwpoort) in september traditioneel het rapport op inzake de zomercriminaliteit. Daaruit blijkt dat het aantal verkeersongevallen hoger lag dan andere jaren, maar dat inspanningen inzake cybercriminaliteit en transmigratie lonen. “Onze aanwezigheid en preventieve aanpak werpt zijn vruchten af”, zegt burgemeester Marc Vanden Bussche.
The post Zomercriminaliteit in Westkust: ongevallen namen

Lees meer »

Zwitsers wijzen voorstel om natuur beter te beschermen af

De Zwitserse kiezers hebben zich in een referendum met ruime meerderheid uitgesproken tegen een betere bescherming van de biodiversiteit in het land. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksinstituut gfs.bern in opdracht van de Zwitserse televisie. Onder meer de federale regering en de landbouwers vonden het voorstel te verregaand.

Lees meer »

Een fiets leasen of kopen?

15:41 Steeds meer werknemers huren een fiets via het werk. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe maakt u de keuze tussen lease en een aankoop, al dan niet met een lening?

Lees meer »