Opnieuw een autosalon van Brussel in 2025

Na een jaar afwezigheid komt er in februari volgend jaar opnieuw een autosalon van Brussel. Dat meldt organisator Febiac donderdag. Het salon keert terug naar de hallen van Brussels Expo, van vrijdag 14 tot en met zondag 23 februari 2025. Een meerderheid van de automobielmerken en -groepen die actief zijn op de Belgische markt heeft zich volgens Febiac hiervoor uitgesproken.

 

Meer krantenkoppen in België

“Meisjes vechten als leeuwen”: dames Volley Bredene A hebben competitiestart niet gemist

De dames van Volley Bredene die in Promo 1 uitkomen, zijn hun eerste seizoen in de hoogste provinciale reeks niet onaardig begonnen. Twee overwinningen en evenveel nederlagen is een tussentijdse balans waarmee coach Bjorn De Roo (44) best kan leven.
The post “Meisjes vechten als leeuwen”: dames Volley Bredene A hebben competitiestart niet gemist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dave Grohl “in therapie” om vrouw terug te winnen na overspel en nieuws over buitenechtelijke dochter

Dave Grohl, de 55-jarige zanger van de Amerikaanse rockband Foo Fighters, doet er alles aan om zijn huwelijk te redden. Na het nieuws dat Grohl in het geheim een kind verwekte bij een andere vrouw, zou hij volgens een insider “zich continu proberen te verontschuldigen”. Hij volgt volgens diezelfde bron ook therapie in een laatste poging zijn vrouw Jordyn Blum

Lees meer »

Grotendeels voorwaardelijke celstraffen voor jongeren na klappen op sportsite in Harelbeke

Meer dan drie jaar nadat de zaalverantwoordelijke van sporthal De Dageraad in Harelbeke Kris Ghekiere (56) samen met Mathieu Desmet (42) van het aanpalende Paintball Valley klappen moest incasseren, zijn de drie jongeren die er voor verantwoordelijk waren door de rechter veroordeeld. Ze bleken in de maanden nadien ook nog bij andere vechtpartijen in Harelbeke betrokken.
The post Grotendeels

Lees meer »

Eén jaar na de aanslag op Zweedse supporters: “Ik denk elke dag aan die mensen in mijn taxi. Ik voel me schuldig dat ik hen niet heb kunnen redden”

De herdenking van de aanslag op de Zweedse voetbalsupporters in Brussel, één jaar geleden, was er een in mineur voor de taxichauffeur die aan de kogelregen is kunnen ontsnappen. “Ik verga van het schuldgevoel omdat ik die Zweedse supporters niet heb kunnen redden. Bovendien heeft de Belgische Staat me nog altijd niet erkend als terreurslachtoffer.”

Lees meer »

Vzw voor sterrenkindjes Boven de Wolken viert mijlpaal

In 200 Vlaamse gemeenten is er nu een sterrenregister voor baby’s die doodgeboren werden. Die mijlpaal meldt oprichtster van de vzw Boven de Wolken Anneleen Fransen donderdag.
The post Vzw voor sterrenkindjes Boven de Wolken viert mijlpaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De toekomst oogt mooi, we moeten het gewoon wat tijd geven”: VBC Katjes Ieper trekt volop de kaart van de jeugd

VBC Katjes Ieper telt dit seizoen ongeveer 80 speelsters. De club heeft enkele sterke jeugdploegen en met de seniorploeg treedt het dit jaar aan in Promo 4. Ze staan op een voorlopige laatste plaats, maar de ploeg onderging een serieuze verjongingskuur.
The post “De toekomst oogt mooi, we moeten het gewoon wat tijd geven”: VBC Katjes Ieper trekt volop

Lees meer »

Aurélie Boffé wordt nieuwsanker bij VRT NWS Laat

VRT NWS voegt een nieuw nieuwsanker toe aan haar ploeg voor het late nieuws. Vanaf begin december zal de 26-jarige Aurélie Boffé het team versterken. Boffé werkt momenteel bij de socialemediaredactie van de VRT en zal die job blijven combineren met haar werk als anker.

Lees meer »

Hoe diep zit hun vriendschap écht? De Romeo’s openhartig: “Toen Gunther herviel, moesten we écht ingrijpen”

De vonk sloeg over bij ‘Familie’. Sindsdien overstijgen hun verhaallijnen vaak de soap. Drie collega’s op het podium, drie vrienden ernaast. Al twintig jaar. Maar hoe diep reikt die band na twee decennia? “Er is al vaak gehuild in ons busje”, vertellen de Romeo’s aan de vooravond van hun jubileumtournee. Een gesprek over waarom ze ooit bijna gesplit zijn, en

Lees meer »

Zo stemde Bredene: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Bredene trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Bredene.
The post Zo stemde Bredene: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »