Gratis shirts voor 500 amateurploegen, een nieuwe competitie met 77.700 euro prijzengeld: zo hard jaagt de gokwereld op amateursporters

Er wordt vandaag een nieuwe voetbalcompetitie voor amateursporters gelanceerd, waarin een bekend gok­bedrijf een centrale rol speelt. Een zoveelste aanwijzing dat de gokwereld haar jachtveld heeft verlegd, nu de ­reclameregels strenger zijn geworden.

 

Meer krantenkoppen in België

Opschorting voor jongeman die kogelwerende vest van politieman scheurt in De Panne

Een 22-jarige jongeman heeft de gunst van de opschorting gekregen nadat hij zich weerspannig gedroeg tegenover een politieman op een fuif. I.L. ging eerst een gevecht aan met zijn broer op een fuif. Toen de politieman hen uit elkaar wilde halen, scheurde hij daarbij zijn kogelwerende vest.
The post Opschorting voor jongeman die kogelwerende vest van politieman scheurt in

Lees meer »

“Straatverlichting weer aan en verkoop van Aveve wordt tegengehouden”: nieuwe burgemeester Lieven Vanbelleghem wil meteen actie

Nadat hij in september 2021 aan de kant werd geschoven door coalitiepartner N-VA keert Lieven Vanbelleghem straks terug als burgemeester van Langemark-Poelkapelle. “We willen vlug enkele van onze programmapunten verwezenlijken”, toont hij zich meteen ambitieus.
The post “Straatverlichting weer aan en verkoop van Aveve wordt tegengehouden”: nieuwe burgemeester Lieven Vanbelleghem wil meteen actie appeared first on KW.be.

Lees meer »