Tachtigjarigen krijgen feest in LDC Biezenbilk

Vrijdag 24 mei waren de tachtigjarigen uitgenodigd in LDC Biezenbilk voor een verjaardagsfeest.

Er waren 87 inwoners aangeschreven en daarvan gingen er 40 op de uitnodiging in. Enkelen waren begeleid door hun partner of mantelzorger, zodat ze in totaal met 61 waren. De aanwezigen kregen koffie en taart en een muziekoptreden. Aan het einde van de namiddag werden ze nog bedankt met een goodiebag met daarin heel wat info via onder meer de zorggids, een folder over het LDC en info over de gele doos. (foto LIN)

The post Tachtigjarigen krijgen feest in LDC Biezenbilk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

CD&V en Groen kritisch over aanpassingen meerjarenplan: “Weinig ruimte om te dromen voor volgend stadsbestuur”

De meerjarenplanaanpassing bracht slecht nieuws voor het volgende stadsbestuur in Ieper. Zowel oppositie als meerderheid erkent dat er weinig geld zal zijn voor grote plannen. CD&V suggereert zelfs om het Jan Ypermanpark en de herinrichting van het openluchtzwembad ‘gefaseerd aan te pakken voor meer financiële ruimte’. De Vooruit-schepenen interpreteren dat als uitstel en zaten meteen op hun paard.
The

Lees meer »

“Ik twijfel aan de toekomst met Tedesco”

De Rode Duivels verloren met 1-0 van Frankrijk en zijn uitgeschakeld op het EK. Onze analist Marc Degryse is scherp voor Lukaku en co, maar vooral Tedesco wordt niet gespaard. “Zijn keuzes waren te ver gezocht, hij hield het niet simpel. Maar ook in de omgang en qua uitstraling heeft hij niet gescoord.”

Lees meer »

Workshops en try-out bij Stefans Pottery

Bij Stefans Pottery in Roesbrugge kan je op zaterdag 6 en zondag 7 juli aan de slag. Je kan aansluiten bij een try-out of deelnemen aan een workshop decoratie keramiek.
The post Workshops en try-out bij Stefans Pottery appeared first on KW.be.

Lees meer »