‘Temptation’-Pommeline onthult waarom ze bilimplantaten liet steken: “De grootste fout van mijn leven”

“Dat was de grootste fout van mijn leven.” Pommeline Tillière (30), bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’, heeft in ‘De tafel van Gert’ openhartig verteld over haar cosmetische ingrepen. Ook onthulde de voormalige verleidster waarom ze bilimplantaten liet steken. 

Meer krantenkoppen in België

Boeing schrapt 17.000 banen en stelt levering straalvliegtuig uit door stakingen 

De Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing schrapt de komende maanden 17.000 banen, waardoor 10 procent van hun werknemers hun job verliezen. Ook zal de levering van het 777X straalvliegtuig met een jaar worden uitgesteld. Het bedrijf heeft de laatste maanden een verlies van 5 miljard dollar (4,5 miljard euro) geleden door een staking van ongeveer 30.000 arbeiders aan de Amerikaanse westkust.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Robin Ramaekers en Stijn De Smet vertellen voor het eerst uitgebreid over aanval in Libanon: “Zak over hoofd, handen op de rug, spanbandjes errond, en telkens weer diezelfde vraag”

Het ene moment máákten ze nog het nieuws, het volgende wáren ze het nieuws: Robin Ramaekers (49) en Stijn De Smet (37), aangevallen, beschoten en mishandeld in Libanon. Een week ging voorbij, botbreuken werden in kaart gebracht, wondes verzorgd, kinderen geknuffeld, families gekoesterd, maar nu praten ze. Voor het eerst sámen – aan een ziekenhuisbed. Over zichtbare en onzichtbare littekens.

Lees meer »

Stemmenkampioen Dirk Verwilst buitenspel gezet in Tielt: CD&V–Lijst voor de Burger, Iedereen Telt en Vooruit bundelen hun krachten

CD&V–Lijst voor de Burger, Iedereen Telt en Vooruit bundelen hun krachten voor een nieuwe coalite in Tielt. Dat laten ze weten via een intentieverklaring. Op die manier wordt Dirk Verwilst, stemmenkampioen van de grootste lijst Team Burgemeester buitenspel gezet.
The post Stemmenkampioen Dirk Verwilst buitenspel gezet in Tielt: CD&V–Lijst voor de Burger, Iedereen Telt en Vooruit bundelen hun krachten

Lees meer »

Na stortvloed aan pro-Russische cyberaanvallen: zijn onze stemcomputers veilig voor inmenging van buitenaf?

Hoewel pro-Russische hackersgroepen verschillende cyberaanvallen op websites in België hebben uitgevoerd, hoeven we niet te vrezen voor de veiligheid van onze digitale stemsystemen. Dat zegt Jeroen Windey van het Vlaams agentschap Binnenlands Bestuur. "Het proces is zo ontworpen om de risico’s zo klein mogelijk te maken en om de integriteit van de verkiezingen te allen tijde te kunnen garanderen."

Lees meer »

“Erg trots dat ik Stephan Mourisse mag opvolgen”: Bram Coppein (LVP) is de nieuwe burgemeester van Vleteren

Het was al snel duidelijk na de gemeenteraadsverkiezingen van zondag: huidig eerste schepen Bram Coppein van de LVP (Landelijke Volkspartij) wordt de nieuwe burgemeester van Vleteren. Hij volgt partijgenoot notaris Stephan Mourisse op. Die stond niet meer op de lijst.
The post “Erg trots dat ik Stephan Mourisse mag opvolgen”: Bram Coppein (LVP) is de nieuwe burgemeester van Vleteren

Lees meer »

Zo stemde Ingelmunster: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Ingelmunster trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Ingelmunster.
The post Zo stemde Ingelmunster: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »