Ongeval op E403 in Ruddervoorde zorgt voor moeilijke ochtendspits

Dinsdagochtend even voor 8 uur gebeurde op de E403 in de richting van Brugge een ongeval.

Net voor de afrit Ruddervoorde liep het fout voor de bestuurders van twee personenauto’s en één lichte vrachtwagen. Die laatste kwam op het linker rijvak tot stilstand, de twee auto’s op de afrit zelf. Door het ongeval was enkel de midden rijstrook vrij en dikte de file snel aan.

Voor zover bekend raakte niemand gewond. De brandweer bracht de nodige signalisatie aan en de verkeerspolitie deed de nodige vaststellingen.

The post Ongeval op E403 in Ruddervoorde zorgt voor moeilijke ochtendspits is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Game Mania vraagt faillissement aan: winkels vanaf dinsdag dicht

Game Mania heeft het faillissement aangevraagd, nadat er geen overnemer gevonden werd. Dat meldt het bedrijf maandagavond in een persbericht. Eind juni had de winkelketen bij de ondernemingsrechtbank van Antwerpen bescherming tegen zijn schuldeisers gevraagd en gekregen en was Game Mania op zoek gegaan naar een overnemer.
The post Game Mania vraagt faillissement aan: winkels vanaf dinsdag dicht appeared

Lees meer »

Oude en huidige bewoners Elzendamme komen voor de vierde keer bijeen

Elzendammenaars Luc Debergh (uiterst rechts op de foto) en Lode Pysson (achteraan, vierde van links) organiseerden voor de vierde keer een fijn buurtfeest voor alle huidige en vroegere bewoners van Elzendamme, een gehucht van Oostvleteren aan de IJzer. In totaal gingen zo’n 80 Elzendammenaars op hun uitnodiging in. Plaats van het feestgebeuren was aan de
The post Oude en

Lees meer »

Vier arrestaties, onder wie vader van ontslagnemend Alexia Bertrand, in corruptieonderzoek naar bouw van hotel in Tsjaad

Het federaal parket heeft vier mensen opgepakt na huiszoekingen in ons land voor vermeende betrokkenheid van corruptie bij de bouw van een hotel in Tsjaad. Dat laat het federaal parket in een persmededeling weten. Volgens de Franstalige krant ‘Le Soir’ is een van de gearresteerden Luc Bertrand, ceo van Ackermans & Van Haaren en vader van ontslagnemend staatssecretaris Alexia Bertrand.

Lees meer »

De winst van de staatsbon

18:04 De echte bonus van de staatsbon is dat de meeste gezinnen zijn beginnen nadenken over hun spaargeld. De opdracht is nu de concurrentie in de spaarmarkt aanwakkeren, na het vonkje dat we vandaag zien.

Lees meer »

“Geweldige ervaring!”: Jani Kazaltzis en James Cooke draaien weekendje mee op Zwevegemse boerderijcamping

Vanaf woensdag trekken Jani Kazaltzis en James Cooke door Vlaanderen om mee de handen uit de mouwen te steken. In de eerste aflevering van ‘Jani & James doen-het-zelf’ houden ze halt bij de familie Vanhemmens van hoeve Ten Rooden Duifhuize.
The post “Geweldige ervaring!”: Jani Kazaltzis en James Cooke draaien weekendje mee op Zwevegemse boerderijcamping appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het is een gewoonte”: ‘Super Lukaku’ scoort alweer bij debuut en zet Napoli zo op weg naar onverhoopte zege tegen Parma

Het is geen zekerheid, maar wel een constante in zijn carrière. Romelu Lukaku (31) heeft een patent op een droomdebuut bij een nieuwe club. Was in het Stadio Diego Maradona in Napels niet anders. Amper 28 minuten had Lukaku nodig om zichzelf bij Napoli te lanceren. In blessuretijd bezorgde ‘Big Rom’ zijn club de drie punten tegen een moedig Parma.

Lees meer »

Europa’s vijanden zien AfD-winst grijnzend aan

De politieke crises in Frankrijk en Duitsland verzwakken ook de traditionele motoras van de Europese constructie. Het legt een titanische verantwoordelijkheid op de volgende Europese Commissie, waar België MR-politica Hadja Lahbib naartoe stuurt.

Lees meer »