IN BEELD – vzw Julena uit Waregem organiseerde terug een geslaagde muzikale koffienamiddag in OC Nieuwenhove in Waregem

In OC Nieuwenhove in Waregem organiseerde vzw Julena uit Waregem terug een méér dan geslaagde koffienamiddag, met optredens van bekende artiesten.

Op de affiche stonden Paco Garcia, Davy Gilles en Danny Diëgo. Paco zong o.a. ‘Zeg Eens Meisje’ van Paul Severs, ‘Leef’ van André Hazes, ‘Sweet Caroline’ van Christoff. Davy zong o.a. ‘Jij Bent Mijn Leven’, ‘Door Al Mijn Tranen Heen’, ‘Zeven Anjers, Zeven Rozen’, ‘Ik Mis Je Elke Dag Een Beetje Meer’… Davy vertelde dat 70% van zijn optredens op West-Vlaamse bodem gebeuren. Ook ‘Engelbewaarder’ zong hij. Danny Diëgo zong eveneens talrijke van zijn muzikale hits én échte meezingers. De aanwezigen werden getrakteerd op een eclair en koffie. En goed nieuws: op zaterdagavond 29 juni is er in dezelfde zaal terug een muzikale feest. De deuren worden geopend om 17.30 uur. Vanaf 19 uur zijn er optredens van David Vandyck, Lindsay, Danny Diëgo, Johan Veugelers, Gio Vano en Luc Van Meeuwen. Toegang in voorverkoop 30 euro, aan de deur 35 euro. Reservatie bij Leentje: 0496 34 90 78 – Storten op rekeningnummer BE30 7330 6863 5311, met vermelding 29/06/24. (PADI & Jens)

The post IN BEELD – vzw Julena uit Waregem organiseerde terug een geslaagde muzikale koffienamiddag in OC Nieuwenhove in Waregem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Recreatie- en captatieverbod op Mandel en Grote Bassin in Roeselare door lozing van spinazie en erwten: “Proberen vissterfte tegen te gaan”

In Roeselare is een groot deel van de Mandel en Grote Bassin vervuild. Dat komt omdat er spinazie en erwten zijn geloosd, waarschijnlijk door een groenteverwerkend bedrijf. Daardoor is het voorlopig verboden om met bootjes te varen of te vissen. Ook de boeren mogen voorlopig geen water meer oppompen. De stad en de bevoegde diensten doen er alles aan om

Lees meer »

“Crimineel!”: Spaanse pers spreekt schande over fout Kroos op Pedri, die kruis mag maken over verdere EK

Slechts zeven minuten stond Pedri op het veld in Spanje – Duitsland. Zwaar onderuit geschoffeld door Toni Kroos, moest de middenvelder al huilend naar de kant in de kwartfinale van het EK voetbal. De Spaanse online media spreken met schande over de ingreep van Kroos die niet eens geel opleverde. Met een interne laterale verstuiking van zijn linkerknie, is het

Lees meer »

Vermoedelijke daders van dodelijke home-invasion in Halle opgepakt

De vermoedelijke daders van de home-invasion in Halle op 19 april 2024 zijn opgepakt. Het gaat om 3 mannen uit de omgeving van Brussel. Er volgden verschillende huiszoekingen, onder andere op de woonplaatsen van de gearresteerde mannen. Bij de home-invasion werd een van de bewoners neergeschoten, hij overleed enkele dagen later.

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare

Zaterdagmiddag werd de zomerspeelplaats op het Stationsplein in Roeselare officieel geopend. Dat gebeurde tijdens een nieuw, gesmaakt evenement. Het foodtruckfestival voor kinderen lokte onmiddellijk veel bezoekers.
The post Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »