China blokkeert accounts van “extravagante” influencers

China heeft de accounts van verschillende influencers in China die bekendstaan om luxecontent en extravagante content geblokkeerd. Het land treedt momenteel harder op tegen publicaties die het als vulgair of ongepast beschouwt.

 

Meer krantenkoppen in België

Paintfactory geeft live demo’s aan KIOSK: “Bezoekers maken ook kans om 100m² verf te winnen”

West-Vlaamse verfproducent Paintfactory presenteert deze maand haar skills in de KIOSK op de Graanmarkt. “Op zaterdag 7 september is het dé uitgelezen kans om zelf aan de slag te gaan met onze textuurverven. Ontdek je favoriete techniek en laat je inspireren om je eigen woning onder handen te nemen”, zegt sales manager Stéphanie Debels.
The post Paintfactory geeft live

Lees meer »

Vrouw (62) dood teruggevonden in mobilhome langs snelwegparking: “Onderzoek naar de feiten loopt”

Op de snelwegparking langs de E40 in Jabbeke werd afgelopen dinsdag het levenloze lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. Het West-Vlaamse parket opende een onderzoek naar de feiten. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt in verdenking werd gesteld voor schuldig verzuim”, zegt meester Lawrence Taillaert. “Ondertussen is hij vrijgelaten.”
The post Vrouw (62)

Lees meer »

Dominique Persoone maakt grote chocoladen buffel in kader van ‘80 jaar bevrijding van Brugge’

De etalage van The Chocolate Line op het Simon Stevinplein 19, uitgebaat door chocolatier Dominique Persoone, staat dezer dagen volledig in het thema van ‘80 jaar bevrijding van Brugge’. “De grote volledig in chocolade gemaakte buffel verwijst naar de Canadese compagnie die onze onze stad heeft bevrijd”, zegt Persoone.
The post Dominique Persoone maakt grote chocoladen buffel in kader

Lees meer »

Ex-vriend wachtte haar op met jerrycan vol benzine: na brutale aanval is olympische atlete Rebecca Cheptegei nu overleden

Marathonloopster Rebecca Cheptegei (33) is overleden. De Oegandese olympische atlete werd door haar ex-vriend, en dus niet haar huidige partner, overgoten werd met benzine en in brand werd gestoken. Er werd op het landgoed waar zich een heftige ruzie zou hebben afgespeeld een jerrycan van vijf liter teruggevonden. “Waarom wilde hij al haar spullen afpakken?”, vraagt Rebecca’s vader Joseph zich

Lees meer »

LIVE FORMULE 1. Norris is zijn eerste plek meteen kwijt aan ploegmaat Piastri, Verstappen schuift plaatsje op

De Formule 1 zomerstop is achter de rug en na Zandvoort trekken de F1-piloten dit weekend naar het Italiaanse Monza, de thuishaven van Ferrari. Vorige week was Lando Norris (McLaren) duidelijk sneller dan drievoudig wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull) en ook dit weekend pakte de Brit uit in de kwalificaties met een nieuwe pole-positie. Verstappen begint pas vanaf positie 7.

Lees meer »

“596 krijgsgevangenen gruwelijk mishandeld en vermoord in één week tijd.” Zo gingen de Russen tekeer bij hun vorige verovering van Pokrovsk

Het zal wellicht niet lang meer duren vooraleer de Russen binnentrekken in Pokrovsk, de grootste Oekraïense stad die ze dan veroveren sinds de val van Bachmoet. De vorige keer dat ze dat deden — in de Tweede Wereldoorlog — begingen de Russen daar een vreselijke slachtpartij. En niet alleen tegen Duitse soldaten. De eenheid die dat deed, bestaat nog steeds.

Lees meer »