Beroemde vulkaan op Bali eist slachtoffer: Nederlandse vrouw (29) valt in ravijn en overlijdt

Bij een beklimming van een vulkaan op Bali is afgelopen donderdag een Nederlandse vrouw om het leven gekomen. Dat meldt de politie op het Indonesische vakantie-eiland. De 29-jarige toeriste viel voor de ogen van haar vriend in een ravijn en overleed later aan haar verwondingen in het ziekenhuis. 

Meer krantenkoppen in België

Monument van de Markebeke gerestaureerd en in ere hersteld

Het monument van de Markebeke, dat verwijst naar een historisch incident in Marke tijdens de Boerenkrijg, is na een zorgvuldig restauratieproces in ere hersteld en herplaatst. Het monument werd in januari 2023 aangereden door een onbekende.
The post Monument van de Markebeke gerestaureerd en in ere hersteld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Circulatieplan tijdens werken Nieuw Centrum van Spiere-Helkijn: “Veiligheid van de kinderen blijft de prioriteit”

Vanaf 1 september geldt er een gewijzigde verkeerssituatie in het Nieuw Centrum van Spiere-Helkijn. De toegangsweg naar basisschool De Polyglot heropent in één richting: men kan van de Oudenaardseweg naar de Helstraat, maar niet meer van de Helstraat naar de Oudenaardseweg. De rijstrook wordt tijdelijk aangelegd op de parkeerstrook voor de SpieHel. “Dit doen we omdat er renovatiewerken aan de

Lees meer »

PADI schenkt sweater van Tiziano Ferro uit Italië aan HWP-artiest Rubel Medini uit Italië, die al jaren grote fan is: “Die gekregen sweater is zelfs ouder dan mij”

In 2003 hadden we een afspraak met de Italiaanse artiest Tiziano Ferro in een poepsjiek hotel in Brussel. Toen was het nog de tijd dat de pers van de platenfirma’s cadeautjes kreeg. Net voor ons vertrek ontvingen we van Tiziano een sweater, met het opschrift erop van zijn CD ‘111’. Maar liefst 23 jaar lang lag die sweater in onze

Lees meer »

Gratis festival Back to the Roots lokt 5.000 mensen naar Park Ter Walle: “Het leeft, dus we gaan dit blijven organiseren”

Een legende die voor altijd in postcode 8930 zal blijven leven. Back to the Roots sloot haar derde editie af met absolute recordcijfers. Het gratis festival lokte 5.000 mensen naar Park Ter Walle en de organisatie kijkt al uit naar volgend jaar. “Het leeft dusdanig bij iedereen dat we gaan blijven organiseren.”
The post Gratis festival Back to the

Lees meer »