Cathérine Kools keert na 6 jaar terug in ‘Familie’, maar is de comeback van korte duur?

Verrassing van jewelste voor de ‘Familie’-fans, want maandagavond wandelde Leen Van den Bossche plots het beeld in. Na zes jaar keert het personage terug uit Afrika, en dus hervat Cathérine Kools (42) haar rol. “Zowel Leen als ik hebben de voorbije jaren dingen gedaan waarvan we voelden dat ze moesten gebeuren”, vertelt de actrice over haar comeback en hoe haar leven er intusen uitziet. Haar personage loopt gevaar door een mogelijke aanslag. Zal de comeback van korte duur zijn? 

Meer krantenkoppen in België

Belgische ref als zondebok: gefrustreerde Cristiano Ronaldo laat duidelijk blijken wat hij van optreden van Lawrence Visser vindt

Een avondje vol frustraties voor Cristiano Ronaldo (39), en dat heeft de Belgische scheidsrechter Lawrence Visser geweten. Visser floot het Nations League-duel tussen Schotland en Portugal (0-0) en kreeg de volle laag van de Portugese superster. De duimen naar beneden en cynisch applaus incluis. Roberto Martínez. “Ronaldo furieus? Ik heb het niet gezien, dus kan er niet over uitweiden.”

Lees meer »

Nicolas is de eerste verkozene in ons land ooit met downsyndroom: “Ik kon het eerst niet geloven”

Sympathiek, dat was de kandidatuur van Nicolas Vanwinsen zeker wel. Maar wie had gedacht dat hij vanop de 17de plaats van de CD&V-lijst in Heist-op-den-Berg effectief verkozen zou geraken als eerste kandidaat met het downsyndroom ooit in ons land? Dankzij 663 voorkeurstemmen flikte hij dat toch. Nu is de 33-jarige Heistenaar vastbesloten om zijn rol als gemeenteraadslid met verve in

Lees meer »

Jeugdvrienden krijgen werkstraffen voor drugshandel via Snapchat: “Drugs maken alles kapot, ook vriendschappen”

Ze waren vrienden sinds hun 6 jaar maar op het beklaagdenbankje in Kortrijk konden twee 23-jarige jongemannen uit Roeselare en Meulebeke niet ver genoeg van elkaar zitten. Oorzaak? Drugs. “Drugs maakt alles kapot, ook vriendschappen”, aldus advocaat Maxime Van Winkel. ‘Bakker’ en ‘brandweerman’ riskeerden tot 18 maanden celstraf voor hun drugshandeltje via Snapchat maar kwamen er goedkoper vanaf.
The

Lees meer »

Bebloemers in de bloemetjes in Langemark-Poelkapelle

De laureaten van de bebloemingsactie werden gehuldigd. 86 inwoners van Langemark-Poelkapelle zetten hun beste beentje voor om hun voortuin op te fleuren, maar uiteindelijk waren het Gery, Gilbert, Monique, Rosa, Etienne en Luc die met de hoofdprijzen naar huis gingen.
The post Bebloemers in de bloemetjes in Langemark-Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

VERKIEZINGEN 2024. Dit staat er op het spel in Peer

Vandaag, op zondag 13 oktober, mogen we opnieuw gaan stemmen voor de gemeente- en provincieraden. Dankzij de analyse van onze journalisten en de onderstaande kaarten ontdek je hoe er in Peer gestemd is voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen.

Lees meer »

Wat een gelijkenis: Mathilde en Brigitte Macron identiek gestyled op staatsbanket, prins Gabriël onaangekondigde gast

Koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) hebben de eerste dag van hun driedaags staatsbezoek aan Frankrijk afgesloten met een staatsdiner. Op uitnodiging van de Franse president Emmanuel Macron (45) en première dame Brigitte Macron (61) tafelden ze in het Élysée in Parijs. Mathilde en Madame Macron waren haast identiek gestyled. Prins Gabriël (21) sloop als een dief in de

Lees meer »

Achttienjarige Belg zwaar toegetakeld in Sluis

Een 18-jarige Belg is vrijdagavond in Sluis, net over de grens met Nederland, zwaar toegetakeld met een slagwapen, zo berichten lokale media uit Zeeland. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, meer details ontbreken voorlopig.
The post Achttienjarige Belg zwaar toegetakeld in Sluis appeared first on KW.be.

Lees meer »