Doek dat uitzicht Mount Fuji in Japan moet belemmeren is al beschadigd

De Japanse stad die een doek had omhooggehangen om een op sociale media populair uitzicht te belemmeren op Mount Fuji zegt dinsdag dat er al tientallen gaten gemaakt zijn in het doek. Hordes toeristen komen af op het uitzicht, maar trekken zich daarbij weinig aan van omwonenden.

 

Meer krantenkoppen in België

Orban vraagt Zelenski om na te denken over snel staakt-het-vuren, Oekraïense president wijst op “rechtvaardige vrede”

Viktor Orban heeft tijdens zijn bezoek aan Kiev de Oekraïense president Volodimir Zelenski gevraagd na te denken over een snel staakt-het-vuren dat de vredesbesprekingen zou kunnen versnellen. Dat heeft hij gezegd tijdens een gezamenlijk persmoment. Orban trok dinsdag naar Kiev om het met Zelenski te hebben over vrede tussen Oekraïne en Rusland, maar ook over actuele kwesties in de betrekkingen

Lees meer »

Opnieuw procedures tegen nieuw stadion Club Brugge

Buurtbewoners zijn bij de Raad van State en de Raad voor Vergunningsbetwistingen opnieuw procedures gestart tegen het nieuwe stadion van Club Brugge. Dat meldt Focus-WTV. Het is niet duidelijk hoeveel vertraging deze nieuwe demarche kan veroorzaken.
The post Opnieuw procedures tegen nieuw stadion Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke

CD&V Tielt-Meulebeke schuift weinig verrassend huidig Tielts burgemeester Luc Vannieuwenhuyze naar voor als lijsttrekker en maakt tegelijk een nieuw logo bekend. Meer details over de lijst maakt de partij voorlopig niet bekend.
The post Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

De eerste beelden van Ruth Beeckmans als kwaadaardige koningin in ‘Sneeuwwitje’: “Dit doe ik voor kinderen die me te eng vinden”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne strikte was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »