Jitske Van de Veire maakt er niet langer een geheim van: “Ik gebruik al drie jaar botox in mijn voorhoofd en mijn bovenlip”

Jitske Van de Veire (30) houdt het niet langer geheim: ze gebruikt al drie jaar botox in haar voorhoofd en in haar bovenlip. Dat nieuws deelt ze eerlijk op Instagram. Misschien wel een opvallende bekentenis voor haar volgers, want Jitskes account staat namelijk in het teken van body positivity en zelfliefde. “Zelfliefde is jezelf graag zien. En voor alle zeurpieten: ik heb nooit de term ‘natuurlijke schoonheid’ gebruikt”, legt ze dan ook meteen uit. 

Meer krantenkoppen in België

Opening Leietuin met spectaculaire fonteinshow

Zes jaar na de opening van de vernieuwde Leieboorden bij de Broeltorens, is de tweede verlaagde zone ook klaar. Op zaterdag 14 september vindt vanaf 16 uur het openingsfeest plaats met animatie, muziek, buitenbars en terrasjes.
The post Opening Leietuin met spectaculaire fonteinshow appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier opvarenden van gezonken superjacht stikten in luchtbel toen zuurstof opraakte: “Kans op redding was sowieso klein”

Toen het 56 meter lange luxejacht Bayesian vorige maand zonk voor de kust van Sicilië, sloten reddingswerkers niet uit dat er mogelijk nog opvarenden in leven waren, ook al lag het schip op 50 meter diepte. Onderzoek heeft nu uitgewezen dat er inderdaad vier mensen in een luchtbel zaten. Maar uiteindelijk stierven ze toen alle zuurstof in de luchtbel opgebruikt

Lees meer »

ONS RAPPORT. “Hij kreeg de volle laag van De Bruyne toen hij niet goed doordekte”: drie mindere Duivels, twee keer 7 op 10

Geen cadeau voor de Rode Duivels in Hongarije, een match zonder publiek tegen Israël. Niet de minste beleving in de tribunes en dat weerspiegelde zich ook lang op het veld. Gelukkig volgde er een tweede helft met veel meer animo, al konden slechts twee spelers zich onderscheiden. Drie Duivels moeten het stellen met een vijfje. Ons rapport.

Lees meer »

Extreemrechtse partij AfD haalt in Thüringen en Saksen 30 procent

Bij de belangrijke verkiezingen in de Oost-Duitse deelstaten Thüringen en Saksen zegeviert de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland, waarmee niemand wil regeren. De CDU –nationaal in de peilingen de sterkste partij – is de enige klassieke partij die standhoudt en mogelijk twee ministers-presidenten zal leveren.

Lees meer »

Jan Deconynck publiceert tweede roman

De in Veurne geboren Jan Deconynck (60) schreef met Zwemmen in 1970 zijn tweede roman na zijn debuut Red Sergeant.
The post Jan Deconynck publiceert tweede roman appeared first on KW.be.

Lees meer »