Yolande (80) smeerde 288.000 sandwiches en geeft Rientje uit ‘Nonkels’ gelijk: “Die met preparé zijn altijd het eerst op”

Ga in Vlaanderen rond met een plateau sandwiches en die met preparé zijn het eerst weg. Dat weet niet alleen Rientje in de laatste aflevering van Nonkels, maar ook Yolande Smesman (80). De vrijwilligster van KAA Gent smeerde de afgelopen 36 jaar meer 288.000 sandwiches. Afgelopen weekend werd ze net als Hein Vanhaezebrouck en Laurent Depoitre feestelijk uitgezwaaid.

 

Meer krantenkoppen in België

41-jarige veelpleger krijgt 20 maanden cel voor waslijst aan feiten

Een 41-jarige man uit De Panne die jarenlang voor overlast zorgde in de Westkust heeft nu 20 maanden effectieve celstraf gekregen voor een waslijst aan feiten. Zo pleegde hij meerdere diefstallen waarbij hij GSM’s en vleeswaren in winkels stal, haalde ook geld af met die GSM’s en deelde zelfs iemand vier steekwonden uit met een mes.
The post 41-jarige

Lees meer »

Laureaten van de jeugdschieting in de kijker

Op de terreinen van de Sint-Sebastiaangilde aan de Kortekeer in Beselare vond de laatste jeugdschieting van het Westlandtornooi plaats.
The post Laureaten van de jeugdschieting in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mama, waar ga je heen met dat ondergoed in je tas?”: 5 ex-deelnemers over strenge zwijgplicht bij ‘The Masked Singer’

‘Wie ben jij écht?’ Jens Dendoncker mag het vanaf vanavond opnieuw vragen in ‘The Masked Singer’. Op tv zorgt de zoektocht naar de identiteit van de BV’s in de pakken voor vrolijk giswerk, maar achter de schermen ook voor dichtgeknepen billen. Een rondvraag bij deze ex-deelnemers leert dat het geheimhoudingscontract – met torenhoge boetes – voor veel stress, maar ook

Lees meer »

Nu al 11 doden en 4.000 gewonden in Libanon nadat Hezbollah-biepers massaal tegelijk ontploffen: “Enige die in staat zou zijn tot zo’n ongelofelijk infiltratieproces, is de Mossad”

In Libanon zijn dinsdag zeker 4.000 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook elf mensen dood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

Nederlandse drugskoerier (22) steekt duim op naar agenten op E17… en ramt daarna politiewagen: “Er hadden makkelijk twee doden kunnen vallen”

“Alleen dankzij hun training en rijvaardigheid konden die politieagenten op de weg blijven.” Hun advocaat Thomas Vandemeulebroucke laat er weinig twijfel over bestaan. De 22-jarige Nederlandse drugskoerier die op de E17 in Marke bij Kortrijk het politievoertuig ramde, hangt vandaag 8,5 jaar cel boven het hoofd. In zijn auto lagen maar liefst 10 kilo drugs en een geladen wapen. “Wij

Lees meer »

Twintiger aangeklaagd voor drie kruisboogmoorden in Engeland

Een 26-jarige man die ervan beschuldigd wordt de vrouw en twee dochters van een BBC-sportcommentator met een kruisboog gedood te hebben is dinsdag aangeklaagd voor de drie moorden. Daags nadat hij begin juli de drie vrouwen dodelijk verwondde werd Kyle Clifford al opgepakt, en hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis, meldt de politie van Hertfordshire.

Lees meer »

Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan Brugsesteenweg: “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding”

Garage Vanhove onthulde tijdens een speciaal opendeurweekend zijn gloednieuwe showroom langs de Brugsesteenweg. Het familieverhaal, dat in ‘88 begon bij Frank Vanhove (59) en sinds vorig jaar wordt voortgezet door zijn zoon Mike (32), gaat daarmee een nieuw tijdperk in. “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding.”
The post Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan

Lees meer »

Vrees voor nieuwe dambreuken in Oostenrijk – Reddingswerkers vinden lichaam van bekende Poolse chirurg

In het oosten van Oostenrijk wordt gevreesd voor nieuwe dambreuken als gevolg van cycloon Boris. “Dat risico is groot”, stellen de autoriteiten. In de Poolse stad Nsya hebben reddingswerkers het lichaam van Krzysztof Kami?ski (71) teruggevonden. Hij was in zijn land een bekende chirurg. Het dodental is intussen opgelopen tot achttien.Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in Centraal-Europa in

Lees meer »