Anderhalf jaar na hun verloving: Charlotte Timmers en Robin Pront zijn uit elkaar

Anderhalf jaar geleden maakten ze hun verloving bekend, maar tot een huwelijk zal het helaas niet komen. Actrice Charlotte Timmers (36) en ‘Zillion’-regisseur Robin Pront (38) zijn uit elkaar. Dat meldt ‘Dag Allemaal’. 

Meer krantenkoppen in België

Eerste schooldag in Kiev start in mineur na grote Russische luchtaanval op Oekraïense hoofdstad

Het Russische leger heeft afgelopen nacht een grote raket- en droneaanval uitgevoerd op verschillende plaatsen in Oekraïne, waaronder ook op de hoofdstad Kiev. Oekraïense troepen zijn er naar eigen zeggen in geslaagd om het merendeel van de projectielen neer te halen, maar de brokstukken hebben wel veel schade veroorzaakt. Door de bombardementen is de eerste schooldag voor Oekraïense studenten gestart

Lees meer »

Rhodesgoed fiets- & wandeltweedaags lokte vorig jaar meer dan 6.000 deelnemers: “Kinderzoektocht is nieuw”

In het weekend van 21 en 22 september vindt voor de zesde keer de Rhodesgoed fiets- & wandeltweedaagse plaats. Vorig jaar mochten de organisatoren ruim 6.000 deelnemers ontvangen. En bij goed weer worden er opnieuw zoveel verwacht.
The post Rhodesgoed fiets- & wandeltweedaags lokte vorig jaar meer dan 6.000 deelnemers: “Kinderzoektocht is nieuw” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-burgemeester Kortrijk Lieven Lybeer vrijgesproken van gesjoemel met onkostenvergoeding Tieltse Bouwmaatschappij

Lieven Lybeer (65), gewezen CD&V-schepen en voormalig waarnemend burgemeester van Kortrijk, is in beroep vrijgesproken voor gesjoemel met zijn onkostenvergoeding als directeur van de Tieltse Bouwmaatschappij. Het hof vindt de schriftvervalsing onvoldoende bewezen.
The post Ex-burgemeester Kortrijk Lieven Lybeer vrijgesproken van gesjoemel met onkostenvergoeding Tieltse Bouwmaatschappij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eendracht Wervik verliest clubicoon André Billiau (82), die 300 wedstrijden voor het eerste elftal speelde

Met het overlijden van André Billiau (82) verliest voetbalclub Eendracht Wervik weer een clubicoon. Hij was jarenlang speler in het eerste elftal, heel even hoofdtrainer en ook vele jaren jeugdtrainer André Billiau telde 37 lentes toen hij bij Eendracht Wervik de schoenen aan de haak hing.
The post Eendracht Wervik verliest clubicoon André Billiau (82), die 300 wedstrijden voor

Lees meer »

Elton John in tranen na zien van eigen documentaire ‘Never Too Late’: “Ik wil dat iedereen me herdenkt als een geweldige vader”

In de nieuwe documentaire ‘Elton John: Never Too Late’ vertellen de makers het verhaal van de iconische zanger Elton John (77). Het belicht niet alleen de successen van zijn muzikale carrière, maar geeft ook een inkijk in zijn persoonlijke leven. Wanneer hij de documentaire zelf ziet op het filmfestival in Toronto, raakt hij ontroerd. “Ik wil dat er op mijn

Lees meer »

Deze eis stelde Annelien Coorevits voor deelname aan ‘De verraders’: “Eerst weigerden ze, maar anders deed ik niet mee”

Wie houdt het hoofd koel in een web van leugens? Wie breekt onder de druk? En vooral… wie zijn de verraders? Je ontdekt het vanaf zondagavond, want dan trappen ze bij VTM het derde seizoen van ‘De verraders’ af. Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) is één van de waaghalzen die het psychologische avontuur aandurft. “Ik heb wel één voorwaarde gesteld.

Lees meer »

Een op drie werknemers gebruikt elke dag AI, maar Miet (50) dreigt haar werk te verliezen: “Alleen nog saaie en slecht betaalde klussen”

Het is een cijfer om van achterover te vallen: één op de drie werknemers gebruikt elke dag artificiële intelligentie (AI) in zijn job. Prof. Techniekfilosofie Lode Lauwaert legt uit hoe bedrijven AI zien als opvolger van de lopende band. Slachtoffers vallen er nu al. Zo ziet Miet Ooms (50) uit Herk-de-Stad hoe AI haar vertaalwerk dreigt weg te nemen.

Lees meer »

Collega’s redden het leven van Relinde (53) na hartstilstand op het werk: “10.000 euro ingezameld voor aangepaste fiets”

Relinde Hoogmartens (53) uit Meeuwen zakte 3 november 2022 plots in elkaar op haar werk na een hartstilstand. Dankzij het snelle optreden van haar collega’s bij Mathieu Gijbels, die Relinde reanimeerden, overleefde ze. Diezelfde collega’s hebben nu 10.265 euro ingezameld voor een aangepaste elektrische tandem. “Ik ben sprakeloos”, zegt Relinde.

Lees meer »

Verkeershinder na botsing tussen vrachtwagen en auto op kruispunt

Op het kruispunt van de Brugsesteenweg met de Monnikshoekstraat in Veurne kwam het dinsdagmiddag tot een verkeersongeval. Een Peugeot met Duitse nummerplaten en een vrachtwagen kwamen er met elkaar in botsing.
The post Verkeershinder na botsing tussen vrachtwagen en auto op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »