Israël zet ondanks internationale druk offensief in Rafah voort

12:20 Ondanks een oproep van het Internationaal Gerechtshof zet Israël zijn militaire operaties in Rafah voort. Een luchtaanval tegen ‘belangrijke terroristen’ in de stad in het zuiden van de Gazastrook hee… 

Meer krantenkoppen in België

CEO van Child Focus vindt het goed dat Sven Pichal publiek proces krijgt: “De problematiek moet uit het verdomhoekje”

Radiomaker Sven Pichal (45) moet zich op 18 november voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor het bezit en de verspreiding van beelden van kindermisbruik. Het wordt een publiek proces, in tegenstelling tot wat zijn verdediging vroeg. Nel Broothaerts, CEO van Child Focus, ziet een groot maatschappelijk belang: “Het stigma moet uit het verdomhoekje.”

Lees meer »

Meer dan 300 Mercedessen te bezichtigen in Moerkerke

Liefhebbers van het automerk met de ster kunnen op zondag 1 september hun favoriete modellen gaan bewonderen in Moerkerke. Op de weide langs de Waterhoek vind je er meer dan 300 Mercedessen.
The post Meer dan 300 Mercedessen te bezichtigen in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Afscheid van het geheugen van KW: Jos Remaut gaat na veertig jaar met pensioen bij De Krant van West-Vlaanderen

Na liefst 40 jaar bij De Krant van West-Vlaanderen gaat Jos Remaut met pensioen. Vier decennia lang volgde Jos het reilen en zeilen in onze provincie van erg dichtbij. We noemden hem daarom ook preus ‘ons geheugen’. In vier sleutelmomenten laten we Jos terugblikken op zijn rijkgevulde carrière.
The post Afscheid van het geheugen van KW: Jos Remaut gaat

Lees meer »

Westlandia opent nieuwe gebouwen aan de Zwaanhofweg: “Blijven investeren in verbetering van infrastructuur en aanbod”

Westlandia opende op donderdag 5 september officieel de nieuwe gebouwen aan de Zwaanhofweg in Ieper, die eerder dit jaar al in gebruik werden genomen. “Ondanks een uitdagend jaar blijven we investeren in de verbetering van onze infrastructuur en ons aanbod”, aldus Ignace De Ro, algemeen directeur van het maatwerkbedrijf.
The post Westlandia opent nieuwe gebouwen aan de Zwaanhofweg: “Blijven

Lees meer »

“Geen schot gelost bij de bevrijding van Brugge”

“Het is fout te denken dat de Canadezen bij de bevrijding Brugge enkel via de Buffelbrug binnenkwamen”, zegt Kurt Ravyts, die samen met Jos Rondas vijf boeken schreef over Brugge tijdens WO II.
The post “Geen schot gelost bij de bevrijding van Brugge” appeared first on KW.be.

Lees meer »