? Papoea-Nieuw-Guinea zegt dat 2.000 mensen levend begraven werden door aardverschuiving

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Frans agent riskeert jaar cel voor onmenselijke behandeling Kortrijkse ex-vriendin: “Het was geen urine, maar Ricard!”

Een Franse politieagent riskeert in beroep een jaar cel. Toen uitkwam dat zijn Kortrijkse partner hem al lange tijd bedroog, zouden de stoppen van de 52-jarige Pierre D. zijn doorgeslagen. Hij zou zijn vriendin urenlang hebben opgesloten in het toilet en zelfs op haar hebben geürineerd.
The post Frans agent riskeert jaar cel voor onmenselijke behandeling Kortrijkse ex-vriendin: “Het

Lees meer »

Politie Hageland kan voortaan ook kleine diefstallen meteen beboeten

Daders van kleine winkel- of fietsdiefstallen krijgen in het Hageland voortaan een geldboete die ze meteen moeten betalen. Agenten kunnen zo’n ‘Onmiddellijke Minnelijke Schikking’ (OMS) al uitschrijven bij festivals of fuiven als jongeren bijvoorbeeld drugs op zak hebben. Dat wordt nu uitgebreid naar andere kleine misdrijven.

Lees meer »

Radiomaker en jazzkenner Marc Van den Hoof (78) overleden

Voormalig radiopresentator Marc Van den Hoof is op 78-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie op sociale media. Van den Hoof was jarenlang dé jazzkenner van radiozender Klara, maar werkte ook als producer, onder meer bij Radio 1 en Radio 2. Hij was ook jarenlang betrokken bij Jazz Middelheim.

Lees meer »

HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters genomineerd voor gloednieuwe Belgische ‘Bisou Awards’

Met de Bisou Awards krijgt België er een splinternieuwe awardshow bij die de crème de la crème van onze Belgische influencers in de schijnwerpers zet. Maar liefst 2500 Belgische influencers werden opgedragen voor deze eerste editie. Een jury van experts heeft daar 130 toppers uit genomineerd in 12 verschillende categorieën. Een van hen is onze HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters. Hij maakt

Lees meer »