Nieuwenhovespurters met 37ste Flanders Field Classics

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni organiseert wtc De Nieuwenhovespurters opnieuw zijn befaamde Flanders Field Classics.

Op zaterdag kan je kiezen tussen 25, 50, 80, 110 en 140 kilometer. Starten kan tussen 7 en 14 uur. Voor de 110 en 140 kilometer moet je respectievelijk voor 11 en 10 uur van start gaan.

Op zondag kan je dezelfde tochten ondernemen, maar dan valt de langste afstand weg. Starten kan die dag enkel tussen 7 en 10 uur.

De prijzen variëren van 3 tot 8 euro, inclusief bevoorrading. Het event vindt plaats aan het oc Nieuwenhove in de Kerkhofstraat.

Meer info krijg je bij Rony Beirlaen op het nummer 0470 34 13 96 en op www.nieuwenhovespurters.be.

The post Nieuwenhovespurters met 37ste Flanders Field Classics is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (71) uit Kortrijk geeft onderdak aan vakantieliefde uit Thailand… die haar 10.000 euro lichter maakt

Een 47-jarige man uit Leuze-en-Hainaut heeft zich voor de correctionele rechtbank van Veurne moeten verantwoorden voor misbruik van vertrouwen, informaticabedrog en hacking. Een 71-jarige kwetsbare vrouw uit Kortrijk werd ruim 10.000 euro lichter gemaakt. Het openbaar ministerie eiste twee jaar effectieve gevangenisstraf.
The post Vrouw (71) uit Kortrijk geeft onderdak aan vakantieliefde uit Thailand… die haar 10.000 euro lichter

Lees meer »

Kan een paralympiër verder springen dan het WR van Mike Powell? Duitse ‘bladejumper’ Markus Rehm wil als eerste mens voorbij 9 meter

Al 33 jaar bezit Mike Powell het wereldrecord in het verspringen (8m95). De paralympiër Markus Rehm wil die mijlpaal verbeteren: zijn record bedraagt 8m72 – verder dan de laatste negen olympische kampioenen. Rehm droomde ook van deelname aan de Olympische Spelen, maar kreeg geen groen licht. De wetenschap was er niet uit of zijn rechterblade hem voordeel geeft.

Lees meer »

Politie Hageland kan voortaan ook kleine diefstallen meteen beboeten

Daders van kleine winkel- of fietsdiefstallen krijgen in het Hageland voortaan een geldboete die ze meteen moeten betalen. Agenten kunnen zo’n ‘Onmiddellijke Minnelijke Schikking’ (OMS) al uitschrijven bij festivals of fuiven als jongeren bijvoorbeeld drugs op zak hebben. Dat wordt nu uitgebreid naar andere kleine misdrijven.

Lees meer »

Olieprijs op laagste niveau in anderhalf jaar

Een vat Brent-olie, afkomstig uit de Noordzee, werd vrijdag opnieuw goedkoper en bereikte het laagste peil in anderhalf jaar. De prijs zakte vrijdag met 2,23 procent tot 71,07 dollar per vat. De Amerikaanse oliesoort WTI werd eveneens 2,26 procent goedkoper tot 67,59 dollar per vat.

Lees meer »

Na De Wever zijn pleidooi voor luchtafweer: hoe kwetsbaar is ons land? “We kruipen dan best in een heel diep hol in de grond”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

Bewonder dit weekend historische koetsen in Oostkerke

Op zondag 8 september organiseren Stefaan Martens en Ann Dewulf op hun domein d’Oude Zwinhoeve in Oostkerke een grote internationale koetsenparade. “De hele dag door showen de menners hun mooie paarden en historische koetsen, terwijl ze hun behendigheid demonstreren”, zegt Stefaan Martens.
The post Bewonder dit weekend historische koetsen in Oostkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wel choco, geen dierlijke producten: Ferrero lanceert veganistische Nutella in België

Ferrero lanceert morgen een veganistische versie van Nutella in België, Frankrijk en Italië. Zo wil de Italiaanse producent van chocolade en zoetwaren de groeiende vraag naar plantaardige producten beantwoorden. “Al 60 jaar beginnen miljoenen mensen over de hele wereld hun dag met een ontbijt met Nutella. We zijn verheugd om nog meer mensen te verwelkomen met Nutella Plant-Based”, zegt de

Lees meer »