Luchtaanval op vluchtelingenkamp in Rafah: zeker 35 doden, onder wie twee “belangrijke terroristen” volgens Israël

Bij een Israëlische aanval op een vluchtelingenkamp nabij de stad Rafag, in het zuiden van de Gazastrook, zijn volgens hulpmedewerkers zeker 35 doden en tientallen gewonden gevallen. Volgens Israël werden twee “belangrijke terroristen” uitgeschakeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Geliefde kleuterjuf Nadine wordt onwel op eerste schooldag en overlijdt twee dagen later: “Ze was de lijm op onze school”

Dorpsschool De Boomhut in het Limburgse Brustem is gehuld in een diepe rouw. Uitgerekend op de eerste schooldag werd kleuterjuf Nadine Vingerhoed (61) er onwel in de turnzaal, twee dagen later liet ze het leven. “Ze was de lijm die ons hier allemaal bijeen hield”, getuigen haar collega’s die haar liefdevol ‘ons moeke’ noemden. Zegt haar bedroefde echtgenoot al even

Lees meer »

Tien minuten-regel helpt Ian Thomas bij spectaculaire gewichtsverlies: “Bij 105 kilo besefte ik dat het anders moest”

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

Eerste schooldag voor 200.000 West-Vlaamse kinderen en jongeren

Op 1 september kregen ze nog even respijt, maar vandaag is het dan toch zo ver: de eerste schooldag na de zomervakantie. Alle West-Vlaamse basis- en middelbare scholen ontvangen vandaag samen zo’n 200.000 leerlingen. Een spannende dag, en niet enkel voor de kinderen zelf…
The post Eerste schooldag voor 200.000 West-Vlaamse kinderen en jongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Poetin en 30 jaar jongere turnster hebben samen twee zonen: “Ivan (9) en Vladimir (5) leven geïsoleerd in privévilla van president”

Het Russische onderzoeksbureau ‘The Dossier Center’ is erachter gekomen dat president Vladimir Poetin (71) twee jonge zonen heeft met zijn huidige vriendin, de gewezen turnkampioene Alina Kabajeva (41). De twee jongens, de 9-jarige Ivan en zijn 5-jarige broer Vladimir, wonen naar verluidt in afzondering in Poetins privévilla in het westen van Rusland. “Ze zijn altijd omringd door volwassenen en hebben

Lees meer »

Insiders over de laatste weken van Alaphilippe bij Soudal Quick-Step: “Zijn afscheid was een emotionele beslissing, Julian heeft hard getwijfeld”

Julian Alaphilippe (32) is met de Tour of Britain bezig aan zijn laatste rittenkoers in dienst van Patrick Lefevere. In de openingsetappe was het al meteen raak voor Soudal Quick-Step. Mede door sterk kopwerk van de afscheidnemende Fransman. Ploegleiders Klaas Lodewyck en Dries Devenyns kijken met gemengde gevoelens naar het nakende vertrek van de dubbele wereldkampioen.

Lees meer »