“Ciro, Ciro!”: immens populaire Dries Mertens en Kat Kerkhofs vieren titel Galatasaray met uitzinnige fans

Dries Mertens heeft met Galatasaray voor het tweede jaar op rij de Turkse landstitel veroverd. Dankzij een zege tegen Konyaspor op de slotspeeldag bleef Mertens met zijn club in de stand het Fenerbahçe van Michy Batshuayi voor. Galatasaray beëindigt de competitie met 102 punten. 

Meer krantenkoppen in België

Het zotste kamp. Deze jongeren zijn op cruisekamp voor 1.350 euro: “Nu al wachtlijst voor volgend jaar”

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Mobiele escape game rond dementie in Izegem

De werkgroep dementievriendelijke gemeente organiseert van 26 juni tot en met 6 juli een mobiele escape game rond dementie. ‘De tuin van Victoria’ geeft je een beter inzicht om dementie te begrijpen en vindt plaats in Kasteel Wallemote in de Kokelarestraat 85.
The post Mobiele escape game rond dementie in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bestelwagen brandt uit na kop-staartaanrijding tussen vier wagens op brug

Op de Moerbrugge Brug in Oostkamp gebeurde woensdagmiddag een verkeersongeval waarbij vier voertuigen betrokken raakten. Er was sprake van een kop-staartaanrijding, waarna het laatste voertuig vuur vatte. Een bestelwagen brandde volledig uit. Ook het wegdek van de brug liep schade op. Het is nog niet duidelijk of de brug voor langere tijd wordt afgesloten voor herstellingswerken.

Lees meer »

Zomersportkampen in Kortrijk

Twee maanden zomervakantie is een lange tijd om te overbruggen. Gelukkig bieden Kortrijk en deelgemeenten een breed scala aan stimulerende zomerkampen, van sportieve avonturen tot creatieve workshops en educatieve programma’s. Voor sportliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn tijdens de zomermaanden. Hieronder lichten we enkele van onze favorieten uit.
The post Zomersportkampen in Kortrijk appeared

Lees meer »

Hoe ga je om met een toxische baas op de werkvloer? “Vermijd een rechtstreeks gesprek”

Het begrip toxisch leiderschap is weer alomtegenwoordig nadat choreografe Anne Teresa De Keersmaeker vorige week in opspraak is gekomen. Maar ondanks alle aandacht blijft het een lastig thema om op de werkvloer te bespreken. Wat kan je doen als je zelf met een toxische baas te maken krijgt? Leiderschapsexpert Gerrit Sarens en psychosociaal welzijnsverantwoordelijke Hilde De Man delen 5 adviezen.

Lees meer »

Familie gaat in cassatieberoep tegen vrijspraak duikongeval: “We willen gerechtigheid”

Op 15 september 2019 stierven Torhoutenaar Kurt Huberecht en zijn vriendin Nathalie Fiers tijdens een duikongeval in zee. Duikinstructeur R.C. zou fouten hebben gemaakt, maar werd toch door het Hof van Beroep vrijgesproken. De familie van Kurt en Nathalie tekent nu cassatieberoep tegen die vrijspraak aan.
The post Familie gaat in cassatieberoep tegen vrijspraak duikongeval: “We willen gerechtigheid” appeared

Lees meer »

“Ik had diarree en legde daarom mijn GSM weg”: geen straf voor voyeur (35) die dames filmt in toiletten, wel vijf jaar burgerrechten kwijt

Een 35-jarige man uit Nieuwpoort die verschillende dames stiekem heeft gefilmd in toiletten op het strand van Nieuwpoort en Koksijde is schuldig bevonden door de rechter. De man krijgt evenwel geen straf, maar de gunst van de opschorting. Hij is wel voor 5 jaar zijn burgerrechten kwijt en moet één slachtoffer 1.000 euro schadevergoeding betalen. “Het was een bijzonder vies

Lees meer »