Hayen, die “nooit had verwacht titel te pakken”, maakt duidelijk dat hij T1 Club wil blijven, Verhaeghe: “Zitten morgen samen”

“Dit overtreft mijn stoutste dromen.” Nicky Hayen (43) had niet verwacht dat hij dít – een landstitel als hoofdcoach van Club Brugge – zou meemaken in z’n trainerscarrière. Een triomf die naar meer smaakt. “Iedere coach zou in mijn plaats willen aanblijven.” Voorzitter Bart Verhaeghe is “trots en dankbaar” en liet weten morgen samen te zitten met Hayen. 

Meer krantenkoppen in België

Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Wielsbeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Wielsbeke.
The post Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gedupeerden blijven met veel vragen achter na inbraak waarbij voor meer dan 1 miljoen euro gestolen werd: “Hopen snel duidelijkheid te krijgen”

Een week na de feiten zindert de spectaculaire juwelen- en handtassenroof in Knokke nog na. Meerdere eigenaars die hun peperdure handtassen via de winkel te koop aanboden, blijven met veel vragen achter. Zaakvoerster Stéphanie Louise Lotte begrijpt de ongerustheid en reageert.
The post Gedupeerden blijven met veel vragen achter na inbraak waarbij voor meer dan 1 miljoen euro gestolen

Lees meer »

Man komt vast te zitten in oplegger met aardappelen

De brandweer van Zwevezele werd vrijdagochtend omstreeks 11.30 uur opgeroepen naar een loods van het bedrijf Deschout Potatoes langs de Brugsesteenweg in Zwevezele, pal op de grens met Oostkamp. Een man zat er vast tussen de aardappelen in een oplegger.
The post Man komt vast te zitten in oplegger met aardappelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wordt de frontlijn in Oekraïne het nieuwe IJzeren Gordijn?

Volodimir Zelensky stelde woensdag zijn overwinningsplan voor in het Oekraïense parlement. Toetreding tot de Navo is het eerste punt van zijn plan, en hij blijft ook meer wapens vragen. Maar kan Oekraïne de oorlog ook winnen? Of komt er een nieuw IJzeren Gordijn dat, net zoals Duitsland na de Tweede Wereldoorlog, het land in tweeën splitst?

Lees meer »

“We verwachten 0,0 verandering in Nieuwpoort”: oppositiepartijen scherp voor CD&V en nieuwe burgemeester Kris Vandecasteele

CD&V zakt in Nieuwpoort van 15 naar 11 zetels, maar behoudt de kleinst mogelijke meerderheid. Toch kiest het niet voor een coalitie met Pro Nieuwpoort of Gezond Verstand die respectievelijk 6 en 4 zetels hebben behaald. “Eén dwarsligger binnen CD&V en ze zitten al in de problemen. Ze zullen het niet gemakkelijk hebben”, klinken Nicolas Vermote (Pro Nieuwpoort) en Dimitri

Lees meer »