Auto eindigt op tramsporen in Oostduinkerke door vergissing van bestuurder

Een wagen met vier inzittenden is zaterdagnacht op de tramsporen terecht gekomen in Oostduinkerke. Daarbij vielen geen gewonden.

Het ongeval gebeurde zaterdagnacht rond middernacht op de Albert I-Laan in Oostduinkerke. Een Mercedes met daarin vier inzittenden kwam bij het buitenrijden van Oostduinkerke op de tramsporen terecht. Het ging om een viertal uit Poperinge, dat wellicht weinig vertrouwd was met de streek. Het ongeval zou te wijten geweest zijn aan een verstrooidheid van de bestuurder omdat men in gesprek was in de wagen.

Bij het ongeval vielen geen gewonden en er zou ook geen alcohol in het spel geweest zijn. De Mercedes bleek wel stevig vast te zitten op de trambedding. Takeldienst Vansteenland moest de wagen kom losmaken en takelen. De wagen liep ook flinke schade aan het onderstel op en verloor heel wat olie. De politie Westkust deed ter plaatse de nodige vaststellingen. (JH)

The post Auto eindigt op tramsporen in Oostduinkerke door vergissing van bestuurder is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe waarschuwing bij alcohol nog te soft volgens experts en minister: “Het is gewoonweg niet gezond

Uittredend minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) en experts nemen geen genoegen met “Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”, de onlangs aangepaste slogan bij alcoholreclame. Dat melden de kranten van Mediahuis. De slogan zou volgens hen niet ver genoeg gaan én misleidend zijn. “We mogen de mensen geen blaasjes wijsmaken”, klinkt het.

Lees meer »

Etterbeek haalt in één dag maximumbedrag van 1,2 miljoen euro op met uitgifte gemeentebon: “Nooit verwacht”

De Brusselse gemeente Etterbeek heeft woensdag in één dag tijd het voorziene maximumbedrag van 1,2 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van een gemeentebon. De crowdlending-campagne wordt daarom tijdelijk afgesloten zodat de nodige controles kunnen worden uitgevoerd en de transacties kunnen worden goedgekeurd. “Dat het zo’n succes is, is ook voor ons een verrassing”, zegt de schepen van Financiën.

Lees meer »

Samana organiseert op 7 en 8 september jaarlijkse tweedaagse: “Opbrengst integraal naar leden”

Het was voor de bestuursleden van Samana een drukke week in de aanloop naar de tweedaagse op zaterdag 7 en zondag 8 september. Bij Samana wil men immers niets aan het toeval overlaten om iedereen in de beste omstandigheden te ontvangen.
The post Samana organiseert op 7 en 8 september jaarlijkse tweedaagse: “Opbrengst integraal naar leden” appeared first on

Lees meer »

Hippies laten 5.000 kilogram uitwerpselen achter in Duits natuurgebied na grote bijeenkomst, autoriteiten woedend

Ze zeiden dat ze van de natuur hielden en het bos properder achter zouden laten dan ze het aangetroffen hadden, maar dat lijkt niet helemaal te kloppen. Toen zo’n 2.000 hippies na een bijeenkomst van drie weken het Nationaal Park Harz in Centraal-Duitsland hun kampement opbraken, lieten ze volgens berekeningen van de autoriteiten maar liefst 5.000 kilogram uitwerpselen achter. En

Lees meer »