STVV probeert Besnik Hasi te overtuigen, verkiest hij KV Mechelen boven Limburgers?

Waar ligt de toekomst van Besnik Hasi? Een paar weken nadat hij zijn afscheid aankondigde, lijkt Besnik Hasi (52) de trainer van Malinwa te blijven. Beide partijen zijn naar mekaar toegegroeid. Maar intussen trekt ook STVV – dat coach Thorsten Fink waarschijnlijk ziet vertrekken – aan de mouw van Hasi. 

Meer krantenkoppen in België

Twee Belgische verdachten van moord op Vlaams koppel op Tenerife kunnen binnenkort aan Spanje worden overgeleverd

De Brusselse raadkamer heeft het Europees aanhoudingsbevel uitvoerbaar verklaard tegen de twee verdachten die in België zijn opgepakt in het onderzoek naar de verdwijning van Marc Olbrechts (71) en de dood van Laura Trappeniers (67) op het Spaanse eiland Tenerife. Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23) kunnen binnenkort dus aan Spanje worden overgeleverd. Woensdag raakte bekend dat

Lees meer »

Groot deel van centrum van Herentals is fietszone vanaf vandaag

De stad Herentals vormt een groot deel van het centrum vanaf vandaag om tot fietszone. Ook in delen van de wijk Wuytsbergen-Ekelen voert de stad een fietszone in. Zo wil de stad mensen ertoe aanzetten meer de fiets te nemen. Daarnaast moet het centrum veiliger worden voor leerlingen van scholen in de buurt.

Lees meer »

Radicaal-rechts is zoals verwacht de winnaar van de Franse parlementsverkiezingen

Het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van Marine Le Pen en Jordan Bardella is met 34 procent de winnaar van de parlementsverkiezingen in Frankrijk. Dat blijkt uit een betrouwbare schatting van France Télévisions, gebaseerd op gedeeltelijke uitslagen. De opkomst lag opvallend hoog: zo’n twee derde van de kiesgerechtigden heeft zijn stem uitgebracht. Of het RN erin slaagt zijn hoge score om

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »