Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal

Zaterdag werden de bekerfinales krachtbal gespeeld. Aansluitend werden ook de individuele prijzen uitgereikt. Zowel op als naast het veld schoten Male en Sint-Michiels de hoofdvogel af.

Bij de dames stond het duel op de affiche tussen kampioen Male en vicekampioen Sint-Michiels. Na een hoogstaande wedstrijd won Sint-Michiels verdiend de beker (15-30).

Bij de heren kregen we met Male – Ichtegem een onverwachte finale. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en vooral voor Joos Anseeuw, die jaren successen kende bij Male en nu bij Ichtegem speelt, was het een speciale partij. Pas naar het einde van de wedstrijd toe kon Male een tweepuntenkloof slaan, die ze niet meer weggaf. Eindstand: 28-26.

Individuele prijzen

Na de finale verdeelden de twee Brugse ploegen nog eens mooi de individuele titels: Sint-Michiels heeft met Speler van het Jaar Jason De Vooght en beloftevolle jongere Charlotte D’Hoore het feest kunnen inzetten. Ook Male viel in de prijzen met beloftevolle jongere Kobe Sevenhant en Speelster van het Jaar Ellen Bosma. (JV)

The post Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Belfius krijgt boete van 1 miljoen euro omdat bank niet op risico’s kasbons wees

De Belgische markttoezichthouder FSMA heeft een minnelijke schikking getroffen met Belfius Bank omdat de bank kasbons verkocht zonder de vereiste prospectus en hun reclame niet vooraf lieten screenen. De schikking bestaat uit een boete van 1 miljoen euro en een verplichting om het juridisch risicobeheer te versterken. Deze boete is de op twee na hoogste die de FSMA ooit heeft

Lees meer »

Canadese bezoekt Westende om gesneuvelde neef te herdenken

Op 12 september is het tachtig jaar geleden dat Canadese troepen Westende bevrijdden. Bij de laatste gevechten sneuvelden twee Canadese soldaten: Edgar Rivait en Douglas Lytle. Om een laatste groet aan haar neef Douglas te brengen, bezocht de Canadese Brenda Mann maandag Westende.
The post Canadese bezoekt Westende om gesneuvelde neef te herdenken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jager die ara doodschoot na bijna zes jaar procederen veroordeeld: “Eindelijk gerechtigheid voor Rambo”

De jager uit Deurne die in december 2018 een tamme, getrainde freeflying papegaai uit de lucht schoot in Malle, is vrijdag door het hof van beroep in Gent veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zijn wapen werd verbeurdverklaard, hij moet een geldboete betalen en de rechtsplegingskosten. De jager is nu zwaarder veroordeeld dan in eerste aanleg. “Mijn cliënt is enorm

Lees meer »

Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor

Team Dynamisch Lo-Reninge maakte zopas de kandidatenlijst bekend waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken op 13 oktober. Burgemeester Lode Morlion neemt afscheid van de politiek en draagt de fakkel over aan Lieve Castryck, die de lijst zal trekken.
The post Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oekraïense delegatie uit bezet gebied op bezoek in Limburg: “We kunnen hier veel leren voor de wederopbouw van ons land”

In Limburg is deze week een Oekraïense delegatie op bezoek. Die wil kennis opdoen over onder meer de reconversie van de mijnen, persvrijheid en recyclage. Het gaat onder meer om de gouverneur van de provincie Loehansk in het oosten van Oekraïne, een gebied dat intussen door Rusland is bezet, en drie burgemeesters van bezette steden. Vandaag bracht de delegatie een

Lees meer »