Met een technische knock-out: Harry Hardwick kroont zich tot kampioen bij vedergewichten bij Cage Warriors

Harry Hardwick heeft bij de Cage Warriors de titel bij de vedergewichten veroverd. Als het hoofdkamp van de 172-event klopte de Engelsman in Newcastle de Nederlander Orlando Wilson Prins. Hardwick won via een technische knock-out. 

Meer krantenkoppen in België

Is regeringshervorming van Zelensky een ‘wanhoopspoging’?: “De oorlog winnen lijkt almaar onwaarschijnlijker”

Oekraïens president Volodimir Zelensky herschikt zijn regering, naar eigen zeggen “met het oog op het verderzetten van de oorlog in de herfst.” Vier ministers hebben hun ontslag al ingediend bij het parlement. Wat drijft Zelensky daarbij? En zal die herschikking de oorlog in de gewenste plooi leggen? Professor internationale politiek (UAntwerpen) Tom Sauer: “Dit is een wanhoopspoging, het wordt hoog

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zeker 7 doden, onder wie 3 kinderen, na nieuwe Russische aanvallen – Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken dient ontslag in

Rusland heeft afgelopen nacht raketten en drones afgevuurd op Kiev en de westelijke Oekraïense stad Lviv. Bij de aanvallen op Lviv zijn zeker zeven doden gevallen, meldt burgemeester Andri Sadovy. Onder de doden zouden drie kinderen zijn. Tientallen anderen raakten gewond. Dinsdag kwamen al meer dan 50 mensen om het leven door een zware dubbele raketaanval op de Oekraïense stad

Lees meer »

Twee leerlingen en twee leerkrachten doodgeschoten op school in VS: verdachte is 14-jarige scholier die al eens werd verhoord wegens dreigen met schietpartij

Bij een schietpartij op een middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia zijn woensdag vier doden en negen gewonden gevallen. De vermoedelijke schutter werd opgepakt en is een 14-jarige leerling van de school. De tiener werd vorig jaar al eens verhoord door de politie omdat hij via internet zou hebben gedreigd met een schietpartij op school. De verdachte ontkende echter

Lees meer »

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

Groen Waregem trekt met volle lijst en ambitie naar de kiezer: “Willen mee besturen”

Afgelopen weekend stelde Groen Waregem haar volledige lijst kandidaten en uitgebreid programma voor. Lijsttrekker Simon Wemel trekt met ambitie naar de kiezer. “We willen de stad en haar inwoners meer ruimte geven, meer ruimte voor jeugd, elke weggebruiker, duurzaam ondernemen, wonen, inspraak en cultuur.”
The post Groen Waregem trekt met volle lijst en ambitie naar de kiezer: “Willen mee

Lees meer »

Student Kick-Off in Tielt wordt tweeluik met nieuw event op zaterdag: “In de namiddag zijn gezinnen met kinderen gratis welkom”

Jeugdcafés De Keet en d’Hespe bundelen op vrijdag 13 september de krachten voor een nieuwe editie van de Student Kick-Off in het Patersbos in Tielt, al krijgt het evenement voor het eerst ook een gezinsvriendelijk vervolg op zaterdagnamiddag. Vanaf 13 uur is iedereen er gratis welkom op het ruime terras.
The post Student Kick-Off in Tielt wordt tweeluik met

Lees meer »

Vrouw (59) belandt met achterzijde auto in klein vaartje

Een 59-jarige vrouw moest woensdagavond uit haar wagen geholpen worden nadat ze per ongeluk in de vaart belandde in de Oerenstraat tussen Beauvoorde en Oeren. De dame raakte niet gewond.
The post Vrouw (59) belandt met achterzijde auto in klein vaartje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extreemrechtse partij AfD haalt in Thüringen en Saksen 30 procent

Bij de belangrijke verkiezingen in de Oost-Duitse deelstaten Thüringen en Saksen zegeviert de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland, waarmee niemand wil regeren. De CDU –nationaal in de peilingen de sterkste partij – is de enige klassieke partij die standhoudt en mogelijk twee ministers-presidenten zal leveren.

Lees meer »