“Heb altijd benadrukt dat ik hier graag werk”: de opvolger van Besnik Hasi bij KV Mechelen wordt wellicht… Hasi zelf

Verrassing bij KV Mechelen. Een paar weken nadat hij zijn afscheid aankondigde, blijft Besnik Hasi (52) dan toch de trainer van Malinwa. Althans, zo ziet het ernaar uit. Beide partijen zijn naar mekaar toegegroeid, eerstdaags komt er duidelijkheid. “Het is nog steeds de bedoeling dat ik maandag op vakantie vertrek”, aldus Hasi na Mechelen-Standard. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zowel in Rusland als in Oekraïne schade door nachtelijke droneaanvallen

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »

Bloemen plukken bij Farmflorette in Ruddervoorde: “De tuin doet me denken aan de tuinen uit mijn jeugd”

Op de Baliebrugge, nabij de grens met Torhout, hebben Liesbeth Hanssens (48) en Wim Kerkhove (46) samen met hun dochters Justine (21), Ite (18) en Anouk (15) de tuin vooraan hun boerderij heraangelegd. Ze hebben er een groot assortiment bloemen aangeplant. Dat willen ze nu met iedereen delen in hun pluktuin.
The post Bloemen plukken bij Farmflorette in Ruddervoorde:

Lees meer »

KIJK. Geïrriteerde De Bruyne struikelt over ‘stupid question’, en steunt nadien Tedesco: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

Listige Pogacar wilde geel aan Evenepoel laten, die morgen maar 2 plaatsen beter moet doen om leider te worden: “Zou fantastisch zijn”

Na twee etappes heeft Remco Evenepoel (24) zijn eerste trui al beet in de Ronde van Frankrijk. Toen Tadej Pogacar ten aanval trok zat hij te ver, maar na een knappe achtervolging klokte Evenepoel dezelfde tijd in het algemeen klassement. De witte trui is een leuk souvenir, maar als Evenepoel morgen twee plekken voor Pogacar eindigt, pakt hij geel. “Dat

Lees meer »

Biden volhardt in campagnestrijd, ondanks rijzende twijfels: “Ik doe mee aan deze race en niemand zal me wegduwen”

Joe Biden bevestigt dat hij kandidaat blijft om zichzelf op te volgens als president van de Verenigde Staten. Dat heeft Biden gezegd in een videovergadering. Sinds het dramatische debat tegen uitdager Donald Trump rijzen er ook binnen zijn eigen partij steeds grotere twijfels over de kandidatuur van de 81-jarige Biden voor de presidentsverkiezingen in het najaar.

Lees meer »

Kapel van Zusters Karmelietessen in Blankenberge wordt ontmoetingsplaats: “Eerst zijn er grondige verbouwingswerken gepland”

Vzw Oranje zal samen met de buurtbewoners een nieuwe invulling geven aan de kapel van het klooster van de Zusters Karmelietessen langs de Koning Albert-I laan in Blankenberge. De ruimte kreeg ook de nieuwe naam ‘De Karmijn’ die onthuld werd tijdens een buurtfeest donderdagavond. “Een van de eerste initiatieven die we hier willen organiseren is een markt met producten van

Lees meer »

Hooggerechtshof geeft Donald Trump deels gelijk over presidentiële immuniteit

Donald Trump kan slechts deels aanspraak maken op presidentiële immuniteit. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof maandag bekendgemaakt. En dat oordeel kan een impact hebben op zijn vervolging voor de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Het Hof stuurt de zaak terug naar de lagere rechtbank die moet uitmaken welke zaken wel en welke niet berecht mogen worden.

Lees meer »