LIVEBLOG OHL-WESTERLO. Thuisploeg valt zelfs met negen, wat kan het nog in het slot?

OH Leuven speelt op de slotspeeldag van de Europe Play-offs tegen Westerlo. Er staat weinig op het spel voor beide ploegen. Kan OH Leuven hun eigen supporters een overwinning schenken? Volg het hier live op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

De ‘affaire-Mbappé’ in vijf vragen: van feesten op citytrip tot “redelijk verdacht” van verkrachting

Kylian Mbappé (25), superster van Real Madrid en de Franse nationale ploeg, is op enkele dagen tijd zwaar in opspraak gekomen. Eerst was er woede toen bleek dat hij tijdens de interlandbreak was gaan feesten, maar de zaak werd veel serieuzer toen hij ook beschuldigd werd van verkrachting. De “affaire-Mbappé”, zoals ze het in Frankrijk noemen, in vijf vragen.

Lees meer »

Zo stemde Ingelmunster: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Ingelmunster trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Ingelmunster.
The post Zo stemde Ingelmunster: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

“In sommige klassen was het maar 12 graden”: leerlingen Sint-Willebrord in Berchem volgen thuis online les omdat verwarming op school stuk is

De middelbare school Sint-Willebrord in Berchem is tot de herfstvakantie overgeschakeld op afstandsonderwijs omdat de verwarming in het schoolgebouw niet werkt. Er worden tijdens de herfstvakantie nieuwe, energiezuinigere gasketels geplaatst dus pas daarna kunnen de klaslokalen opnieuw verwarmd worden. "In sommige lokalen was het maar 12 graden", zegt directeur Wim Rynders.

Lees meer »

Poetin noemt goede relatie met Iran een “prioriteit”

Voor de Russische president Vladimir Poetin (72) is de relatie met Iran een “prioriteit”. Dat heeft hij gezegd tijdens een ontmoeting met zijn Iraanse ambtgenoot Masoud Pezeshkian (70). Volgens Poetin werken de twee landen “al actief samen op het internationale toneel en komt hun kijk op wereldgebeurtenissen vaak overeen”.

Lees meer »

Petra De Sutter spreekt zich nog niet uit over Groen-voorzitterschap

Ontslagnemend federaal vicepremier Petra De Sutter is op dit moment nog geen kandidaat-voorzitter bij Groen. In ‘De Ochtend’ op VRT Radio 1 zei ze woensdag dat het nu eerst zaak is om te bekijken hoe het met de partij verder moet, alvorens te beslissen wie het best geplaatst is om dat nieuwe project in goede banen moet leiden.

Lees meer »

Siervogelvereniging De Ceres brengt hulde aan verdienstelijke leden

De siervogeltentoonstelling van de plaatselijke vereniging De Ceres in zaal Club de B is een succes geworden. Claude Van der Ougstraete uit Heestert behaalde tijdens de expositie met 13 vogels, die beoordeeld werden op vorm en kleur, het maximum van de punten. Hij werd bijgevolg algemeen kampioen van de tentoonstelling. Tegelijk werd er hulde gebracht
The post Siervogelvereniging De

Lees meer »

Maxim De Cuyper scoort aansluitingstreffer tegen Italië, maar Rode Duivels blijven op 2-2-gelijkspel steken

De Rode Duivels hebben donderdagavond op de derde speeldag in groep 2 van de A-divisie in de Nations League 2-2 gelijk gespeeld tegen Italië. In het olympisch stadion in Rome keken de Duivels dankzij goals van Cambiaso en Retegui na ruim twintig minuten tegen een dubbele achterstand aan, maar nadat de Italianen met zijn tienen waren gevallen na rood voor

Lees meer »