Bayern en Burnley hebben akkoord over compensatie: Kompany wordt tot 2027 coach van Duitse topclub

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Henri (35) opent oesterbar op wekelijkse markt: “Wil ambiance en beleving versterken”

In het weekend van 1 september stond Henri Demeestere op met een eerste schooldag-gevoel. Zaterdag opende hij namelijk zijn gloednieuwe oester- en champagnebar op de wekelijkse markt. Met Bar Henri wil de 35-jarige Waregemnaar de beleving en sfeer op de markt naar een hoger niveau tillen.
The post Henri (35) opent oesterbar op wekelijkse markt: “Wil ambiance en beleving

Lees meer »

Trump pleit onschuldig aan herziene aanklacht verkiezingsinmenging

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft onschuldig gepleit in een strafzaak waarin hij wordt beschuldigd van het beïnvloeden van de vorige presidentsverkiezingen. De aanklagers pasten vorige week de aanklacht aan na een uitspraak van het Hooggerechtshof over de onschendbaarheid van Amerikaanse presidenten, schrijft Reuters.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Bijna 200.000 kinderen in Gaza al gevaccineerd tegen polio – 5 doden bij Israëlische aanval op Westelijke Jordaanoever

De eerste fase van een grootschalige vaccinatiecampagne tegen polio in Gaza is succesvol afgerond, meldt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). In die eerste fase hebben bijna 200.000 kinderen in het midden van het Palestijnse gebied hun eerste dosis gekregen.. Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!”

Uiteenlopende emoties bij Bert Bolle (20) na twee thuiskoersen. De wedstrijd voor elites en beloften op kermismaandag leverde hem een eerste zege op. Enkele dagen later was hij in de profkermiskoers net niet attent genoeg.
The post Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grote politieoperatie bij museum over nazisme in München: “Neergeschoten verdachte is overleden”

De hulpdiensten in de Duitse stad München zijn massaal uitgerukt na berichten over een schietpartij. Volgens ‘Süddeutsche Zeitung’ gebeurde dat in het centrum van de stad, bij het NS-Dokuzentrum, een museum over de geschiedenis van München tijdens WOI en WOII. “Er is een verdachte neergeschoten”, meldt de politie. Volg alles op de voet in deze liveblog.

Lees meer »

Man (30) uit Blankenberge die feestvierders met bruut geweld overviel vrij onder elektronisch toezicht

De 30-jarige B.M. uit Blankenberge mag de gevangenis verlaten onder elektronisch toezicht. Dat besliste de Brugse raadkamer vrijdagochtend. De dertiger verbleef sinds begin augustus in de cel nadat hij twee feestvierders ’s nachts met brutaal geweld overviel. Een van hen raakte zwaargewond.
The post Man (30) uit Blankenberge die feestvierders met bruut geweld overviel vrij onder elektronisch toezicht appeared

Lees meer »

Procureur-generaal verlengt schorsing met weddeverlies voor advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen

De advocaat-generaal C.B. uit Gits, die als lid van de Hoge Raad voor de Justitie (HRJ) de opgave van het magistratenexamen vooraf bezorgde aan minstens één kandidaat, is in kader van het tuchtonderzoek nog eens drie maanden geschorst met deels weddeverlies. Dat heeft de procureur-generaal in Gent woensdag beslist. Sinds begin maart is de man geschorst nadat de fraude ontdekt

Lees meer »

Jens Dendoncker blikt terug op gênant moment uit zijn carrière: “Ik zei ‘sorry’ en liep snel van het podium”

Jens Dendoncker (34) keert binnenkort terug als presentator van ‘The Masked Singer’. Vorig jaar wist hij het publiek al te charmeren, hoewel zijn optredens niet altijd vlekkeloos verliepen. In de podcast ‘Achter de Schermen’ blikt hij terug op een van de meest gênante momenten uit zijn carrière. “In de begin van mijn carrière ben ik meermaals keihard afgegaan.”

Lees meer »