Godelieve verblijft al tien jaar in Aksent te Lendelede

Godelieve Lannoo (93) verblijft al tien jaar in woonzorgcentrum Aksent in de Izegemsestraat. “Dit is uitzonderlijk”, zeggen Lore en Fien van het animatieteam van De Notelaer.

“Godelieve werd in Oostrozebeke geboren als jongste van een groot gezin. In 1958 trouwde ze met Michiel Provoost, die ze leerde kennen op een dansavond. Michiel is al overleden. Het koppel runde een witloofboerderij en Godelieve deed de boekhouding. Ze was vroeger in allerlei verenigingen actief. Ze heeft twee dochters, Mieke en Anneke, die nog altijd klaarstaan voor hun mama.”

In Aksent kennen ze Godelieve als een vrolijke en vriendelijke dame die dol is op alles wat met muziek, dans, kinderen en dieren te maken heeft. “Ze gaat in haar rolstoel mee op de wekelijkse wandeling en is een grote fan van De Notenclub. We hebben haar in de bloemetjes gezet en vrijwilliger Ronny kwam muziek spelen.” (IB)

The post Godelieve verblijft al tien jaar in Aksent te Lendelede is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vliegtuigje stort neer in wijk in Oregon: 3 doden

Een vliegtuigje is zaterdag neergestort tegen een woning in de Amerikaanse staat Oregon en heeft daarbij brand veroorzaakt. Bij de crash kwamen twee inzittenden van het vliegtuigje om het leven en een bewoner van een van de huizen die werden geraakt.

Lees meer »

AfD wordt het grootst in Thüringen

Voor het eerst in de naoorlogse geschiedenis wint extreemrechts een Duitse deelstaatverkiezing. De AfD wordt volgens exitpolls de grootste partij in Thüringen. In Saksen zouden de christendemocraten nipt het grootst blijven.

Lees meer »

Antwerpen verbiedt het, hier doen schepenen zélf mee: 128 ploegen strijden in Lichtervelde voor Belgische titel beerpong

Wie gooit het best een pingpongballetje in een beker gevuld met bier? Het antwoord op die vraag kennen we zaterdag, want in Lichtervelde strijden 128 duo’s dan voor de Belgische titel beerpong. “Maar verwar ons kampioenschap zeker niet met overmatig drankgebruik”, beklemtonen de organisatoren. “Integendeel: wie goed wil beerpongen, moet vooral een heldere geest hebben.”
The post Antwerpen verbiedt

Lees meer »

KIJK LIVE. Tijd voor de echte finale! Doet Evenepoel mee voor winst? Kijk als HLN-abonnee LIVE naar derde rit Ronde van Groot-Brittannië

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »