Taiwan noemt Chinese militaire manoeuvres een “flagrante en schaamteloze provocatie”

De twee dagen van militaire manoeuvres van China rond Taiwan zijn een “flagrante provocatie van de internationale orde”. Dat heeft de Taiwanese presidentiële woordvoerder zaterdag in een verklaring gezegd.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hij droomde ervan de nieuwe Dutroux te worden”: leerlingenbegeleider verkracht jong meisje en bewaart honderdduizenden naaktfoto’s

Een inwoner van Jemeppe-sur-Meuse is vrijdag door de correctionele rechtbank van Luik veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf en 12 jaar voorwaardelijk door de correctionele rechtbank voor verkrachting, aanranding en illegaal bezit van naaktbeelden van minderjarigen. De 44-jarige beklaagde was in dienst van de stad Luik als leerlingenbegeleider.

Lees meer »

Onderzoek naar verkiezingsfraude in Ninove: waar gaat het juist over?

Na de verpletterende overwinning van Guy D’Haeseleer (Forza Ninove) bij de gemeenteraadsverkiezingen is het parket een onderzoek gestart naar mogelijke verkiezingsfraude in Ninove. Het onderzoek wordt door de federale politie gevoerd om de onafhankelijkheid te waarborgen en het snel te laten verlopen, zodat er duidelijkheid komt voor de eedaflegging van de nieuwe burgemeester. Maar wat is er precies gebeurd?

Lees meer »

“Er is een slachtpartij gaande aan de buitengrenzen van Europa”: Schrijfster Anne Provoost stelt nieuwe dichtbundel DECEM voor

In Antwerpen werd onlangs de nieuwe, geëngageerde dichtbundel DECEM, ongelegenheidsgedichten voor asielverstrekkers van Anne Provoost voorgesteld. De auteur is geboren en getogen in Woesten, maar woont nu in Antwerpen.
The post “Er is een slachtpartij gaande aan de buitengrenzen van Europa”: Schrijfster Anne Provoost stelt nieuwe dichtbundel DECEM voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo stemde Wingene en Ruiselede: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Wingene en Ruiselede trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Wingene en Ruiselede.
The post Zo stemde Wingene en Ruiselede: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »