KIJK. Blikschade bij Van Aert, Nys moet kleur bekennen en Laurance wint het sprintje: de hoogtepunten van rit 2 in Noorwegen

Even schrikken voor Wout van Aert. Onze landgenoot staat voor het eerst sinds zijn vreselijke valpartij maanden geleden weer aan de start van een koers in de Ronde van Noorwegen, maar ging in de tweede etappe weer tegen het asfalt. Thibau Nys moest op de lastige slotklim een halve minuut prijsgeven en is zijn leiderstrui kwijt, Axel Laurance won de etappe. 

Meer krantenkoppen in België

Verdachte (43) verbergt zich wanneer politie binnenvalt, maar agenten ontdekken al snel waar hij verstopt zit: “Wil je daar vanonder komen?”

De Engelse politie viel begin oktober binnen bij een man (43) die verdacht wordt van diefstal van tuingereedschap. Ze waren ervan overtuigd dat de verdachte thuis was, maar troffen hem op het eerste gezicht niet aan. De agenten vermoedden echter dat hij zich verborgen had en ontdekten al snel zijn verstopplek onder een bed. “Kan je daar vanonder komen?”, klinkt

Lees meer »

“Eén leugen per minuut”: onze Amerika-correspondent legt uit waarom Trump maar blijft liegen

Migranten zijn genetisch voorbestemd om gewelddadige misdaden te plegen. Er is geen hulp voor orkaanslachtoffers omdat alle huizen aan illegale vluchtelingen zijn gegeven. En deze had u vast ook al gehoord: Haïtiaanse migranten eten katten en honden op. Donald Trump heeft van de volgehouden leugen een campagnestrategie gemaakt, schrijft onze Amerika-correspondent Romina Van Camp. Waarom trekt Trump meer dan ooit

Lees meer »

Energiewaakhond waarschuwt voor overvloed aan zonnestroom

De Belgische ­energieregulator CREG toont in een nieuwe studie hoe ons elektriciteitsnet vandaag soms tot zijn limieten gedreven wordt. Om de groeiende zomerse overschotten aan zonne-energie op te vangen, zal meer flexibiliteit ­ingebouwd moeten worden, aldus de waakhond in de studie waarover De Tijd dinsdag bericht.

Lees meer »

18 bezoekers behandeld voor ernstige misselijkheid na het zien van theatervoorstelling ‘Sancta’: “Lees op voorhand zorgvuldig alle waarschuwingen”

Achttien bezoekers van de staatsopera van Stuttgart hadden afgelopen weekend medische hulp nodig nadat ze een voorstelling van ‘Sancta’ gezien hadden. De theatervoorstelling, waarin niet alleen veel bloed maar ook veel seks aan te pas komt, bleek voor veel mensen duidelijk net iets te pittig. De bezoekers in kwestie voelden zich na de show stuk voor stuk extreem misselijk.

Lees meer »

WS Lauwe tegenover fusieploeg Diksmuide Oostende

WS Lauwe moest op Hamme met nipte 2-1-cijfers de duimen leggen. Komend weekend speelt White Star gastheer voor fusieploeg Diksmuide Oostende. Op zijn eigen Jan Verhoevestadion kan Lauwe altijd ietsje meer.
The post WS Lauwe tegenover fusieploeg Diksmuide Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »