LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. Sporen van valpartij op elleboog bij Van Aert

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog of in onze livestream! 

Meer krantenkoppen in België

Honderden leerlingen krijgen plots mail dat ze deze week niet meer naar school hoeven wegens “praktisch probleem”

Voor leerlingen van de tweede en derde graad van het Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) gaat de eerste schoolweek de mist in. Zij kregen woensdagnacht een mail dat er donderdag en vrijdag geen les zou zijn, omdat de lessenroosters niet klaar zijn. “Interne conflicten tussen leerkrachten en directie worden uitgevochten op de rug van onze kinderen”, klinkt het bij verongelijkte ouders.

Lees meer »

Tv-maakster Lidewij Nuitten schrijft open brief na ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir: “Hoe kan het in godsnaam dat Frederik Delaplace nog op die stoel zit?”

Televisiemaakster Lidewij Nuitten (33), bekend van ‘De maagdenclub’, heeft op haar Facebookpagina een open brief gedeeld. “Moet een documentairemaker die verondersteld wordt kritische reportages te maken, angst hebben om kritisch te zijn voor zijn eigen baas?”, klinkt het onder meer. De reactie van Nuitten komt er na het ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir (39).

Lees meer »

Man (30) uit Blankenberge die feestvierders met bruut geweld overviel vrij onder elektronisch toezicht

De 30-jarige B.M. uit Blankenberge mag de gevangenis verlaten onder elektronisch toezicht. Dat besliste de Brugse raadkamer vrijdagochtend. De dertiger verbleef sinds begin augustus in de cel nadat hij twee feestvierders ’s nachts met brutaal geweld overviel. Een van hen raakte zwaargewond.
The post Man (30) uit Blankenberge die feestvierders met bruut geweld overviel vrij onder elektronisch toezicht appeared

Lees meer »

Sacochen vliegen duchtig door het luchtruim op Leiehoekkermis

Zaterdag toonde de Leiehoek zich van zijn sportiefste kant. Naast nog een laatste promotiecampagne voor de twee kandidaat wijkburgemeesters voordat ze zaterdagavond de strijd tegen elkaar aanbinden was het vooral uitkijken naar de vierde uitgave van het Kuurns kampioenschap Sacoche werpen en het vierde dartstornooi van de Leiehoek.
The post Sacochen vliegen duchtig door het luchtruim op Leiehoekkermis appeared

Lees meer »