Het bewijs dat ook Fury rake klappen uitdeelde: Usyk medisch geschorst na episch titanenduel

De sporen van een geweldig gevecht. Het is niet omdat Oleksandr Usyk (37) zich naar de onbetwiste wereldtitel bij de zwaargewichten vocht, dat hij niet stevig moest incasseren. Een beeld toont de schade, bijna een week na het kamp tegen Tyson Fury. Usyk liep zelfs in die mate blessures op dat hij tot 2 juni medisch geschorst is. Niet dat het iets verandert aan z’n plannen. 

Meer krantenkoppen in België

“Deze skibestemming is het goedkoopst”: skipas deze winter nog duurder, expert geeft budgettips

Slecht nieuws voor skifans: de prijzen van de skipassen zullen deze winter nog stijgen. Zo werd skiën en snowboarden in populaire oorden als Sölden en Val Thorens gemiddeld nog eens 5 procent duurder. Waar zijn lift en piste het goedkoopst, en wat zijn de duurste oorden om de bergflank af te dalen? Florien Brunt van wintersportwebsite Snowplaza deelt zijn inzichten.

Lees meer »

KIJK. Nick Jonas is bang voor een schutter in de zaal en stormt van podium

Tijdens de show van de Jonas Brothers in Praag verlaat Nick Jonas halsoverkop het podium. Enkele seconden eerder merkte hij op hoe iemand een rood laserlichtje naar hem richtte. Terwijl hij wegrent, gebruikt hij gebarentaal om met zijn crew te communiceren. Het optreden wordt meteen stilgelegd, om de eigenaar van het laserlichtje te vinden en uit de zaal te zetten.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Robin Ramaekers en Stijn De Smet vertellen voor het eerst uitgebreid over aanval in Libanon: “Zak over hoofd, handen op de rug, spanbandjes errond, en telkens weer diezelfde vraag”

Het ene moment máákten ze nog het nieuws, het volgende wáren ze het nieuws: Robin Ramaekers (49) en Stijn De Smet (37), aangevallen, beschoten en mishandeld in Libanon. Een week ging voorbij, botbreuken werden in kaart gebracht, wondes verzorgd, kinderen geknuffeld, families gekoesterd, maar nu praten ze. Voor het eerst sámen – aan een ziekenhuisbed. Over zichtbare en onzichtbare littekens.

Lees meer »

Gezellige smulnamiddag in De Strandjutter

Al voor de 30ste maal ging S-Plus Blankenberge langs in De Strandjutter om pannenkoeken uit te delen aan de bewoners en het personeel. Ondertussen bezorgde DJ Hugo de residenten van het woonzorgcentrum een onvergetelijke namiddag met een streepje oldiesmuziek. En of beide gesmaakt werden. “We zagen de bewoners weer met volle teugen genieten van een
The post Gezellige smulnamiddag

Lees meer »

Gemiddelde dagprijs in woonzorgcentra stabiliseert

De prijzen van de woonzorgcentra zijn dit jaar gestabiliseerd na de felle prijsstijgingen van de afgelopen jaren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Caroline Gennez (Vooruit) vrijdag gemeld. Hoewel de prijzen zijn gestegen op een jaar, stegen ze niet sterker dan de inflatie.

Lees meer »

Zoon De Wever draagt standaard met adelaar “om papa een plezier te doen”: waarom prijkt die gouden vogel ook op het stadhuis van Antwerpen?

Alweer triomfeert N-VA-partijvoorzitter Bart De Wever na een stembusslag. Naar aloude gewoonte grijpt hij voor zo’n gelegenheid dan graag terug naar een Latijnse spreuk. Maar ditmaal mocht er ook nog een ander symbool bij, dat van de adelaar die helemaal bovenaan op het Antwerpse stadhuis prijkt. Wat doet die gouden vogel daar eigenlijk?

Lees meer »

Gratis ontbijt voor Dag van de Jeugdbeweging

Op vrijdag 18 oktober organiseert Wingene met de jeugdraad – naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging – een gratis ontbijt voor iedereen, die zijn of haar outfit, sjaaltje, rokje of muts van de jeugdvereniging draagt.
The post Gratis ontbijt voor Dag van de Jeugdbeweging appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het eerst sinds zijn arrestatie: Sean ‘Diddy’ Combs laat van zich horen op sociale media

Sean ‘Diddy’ Combs heeft voor het eerst sinds zijn arrestatie op Instagram van zich laten horen. De rapper, die al sinds september in de gevangenis zit, feliciteert zijn dochter Love Sean Combs met haar verjaardag. En er is nog meer nieuws over de Amerikaanse rapper. Advocaten van de artiest vragen namelijk om de namen van Diddy’s vermeende slachtoffers vrij te

Lees meer »

Nieuwe spinningfietsen in Haneveld

Omdat de oude spinningfietsen steeds vaker mechanische mankementen vertoonden, ging de sportdienst van De Haan over tot de aankoop van splinternieuwe exemplaren. Deze werden onder het waakzaam oog van sportschepen Hilde Dhont ingereden door leden van WTC Zeevogels De Haan. Onlangs startte in sportcentrum ’t Haneveld het nieuwe spinningseizoen weer op onder begeleiding van lesgevers
The post Nieuwe spinningfietsen

Lees meer »

“België doet al tien jaar lang aan zelfsabotage”: Franse media vermoeden dat Duivels stilaan “moedeloos” worden tegen ‘Les Bleus’

Alweer een nederlaag voor de Rode Duivels tegen ‘Les Bleus’ en dus kropen de Franse media maar wat graag in hun pen. “Je moet haast België zijn om met zoveel kansen niets te doen”, is één van de vele steekjes richting onze nationale ploeg. “Want zelfs als Frankrijk niet goed is, wint het van de Duivels.” In L’Équipe denken ze

Lees meer »