Microsoft kondigt slimmere en snellere AI-pc’s aan

12:32 Generatieve AI brengt een grote innovatie in Windows-computers. Laptops en tablets worden heuse AI-toestellen, zo bleek daags voor de Microsoft Build-conferentie voor ontwikkelaars. Ook die stond hel… 

Meer krantenkoppen in België

VS nemen vliegtuig Venezolaanse president in beslag

De Verenigde Staten hebben het vliegtuig van de Venezolaanse president Nicolas Maduro in beslag genomen in de Dominicaanse Republiek, onder meer omdat de aankoop ervan in overtreding is met Amerikaanse sancties. De VS hebben het toestel op maandag naar Florida gevlogen, zo bericht de Amerikaanse zender CNN, op basis van twee functionarissen.

Lees meer »

De balans | Ana Naqe, sopraan

17:00 De Albanees-Belgische sopraan Ana Naqe schittert vanaf dit weekend bij Opera Ballet Vlaanderen als Cio-Cio-San ofwel Madama Butterfly. Later dit najaar zingt en acteert ze daar ook in ‘Barzakh’. Bij D…

Lees meer »

Bar Paravang sluit zwemseizoen af met Club Tropical

Naast de hondenplons in het openluchtzwembad op zondag 8 september zorgt ook Bar Paravang voor extra beleving met Club Tropical. “Vanaf 16 uur starten we met warme latin vibes in de vorm van live muziek en zelfgemaakt margarita’s.” Bar Paravang blijft na het zwem- en zomerseizoen open als eetcafé. Een unicum.
The post Bar Paravang sluit zwemseizoen af met

Lees meer »

Oostenrijk wil net als Duitsland veroordeelde Afghaanse criminelen deporteren naar thuisland

Oostenrijk wil veroordeelde Afghaanse criminelen terugsturen naar hun land van herkomst. Dat heeft het Federaal Bureau voor Immigratie en Asiel aangekondigd. De veranderende veiligheidssituatie in het land is de voornaamste reden voor die beslissing, klinkt het. Oostenrijk wil voor de deportaties samenwerken met Duitsland, dat vorige week voor het eerst 28 veroordeelde Afghanen op een vliegtuig naar Kaboel heeft gezet.

Lees meer »

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »

Bewonder dit weekend historische koetsen in Oostkerke

Op zondag 8 september organiseren Stefaan Martens en Ann Dewulf op hun domein d’Oude Zwinhoeve in Oostkerke een grote internationale koetsenparade. “De hele dag door showen de menners hun mooie paarden en historische koetsen, terwijl ze hun behendigheid demonstreren”, zegt Stefaan Martens.
The post Bewonder dit weekend historische koetsen in Oostkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »