TRANSFER TALK. Pioli verlaat AC Milan, Lopetegui wordt coach bij West Ham

Het einde van het voetbalseizoen nadert, en dat betekent dat ook de transfermolen op volle toeren begint te draaien. Wat wordt de nieuwe bestemming van Kylian Mbappé? En doen onze Belgische topclubs zaakjes? In deze liveblog mist u niets van het transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Opentuindag Volkstuin Zeegroentje in Wilskerke is groot succes

Volkstuin Zeegroentje, dat inmiddels aan zijn vierde seizoen zit, kende op 15 augustus een bijzonder geslaagde opentuindag. Meer dan 400 bezoekers kwamen langs om de tuin te verkennen en de sfeer te proeven.
The post Opentuindag Volkstuin Zeegroentje in Wilskerke is groot succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen Waregem trekt met volle lijst en ambitie naar de kiezer: “Willen mee besturen”

Afgelopen weekend stelde Groen Waregem haar volledige lijst kandidaten en uitgebreid programma voor. Lijsttrekker Simon Wemel trekt met ambitie naar de kiezer. “We willen de stad en haar inwoners meer ruimte geven, meer ruimte voor jeugd, elke weggebruiker, duurzaam ondernemen, wonen, inspraak en cultuur.”
The post Groen Waregem trekt met volle lijst en ambitie naar de kiezer: “Willen mee

Lees meer »

YouTube-fenomeen Dirk Desseyn op Radio 2

Dirk Desseyn (77) plaatst sinds mei 2022 orgelversies van klassieke evergreens op YouTube. Sinds Dirk in november vorig jaar opnames met zijn gloednieuwe digitale orgel op YouTube begon te posten, schoten de likes, de weergaves en het aantal abonnees de hoogte in. Dirk haalde in augustus zelfs twee maal Radio 2.
The post YouTube-fenomeen Dirk Desseyn op Radio 2

Lees meer »

Vijftigtal migranten gered op het Kanaal, twee vermisten nog niet gevonden

Een groep van een vijftigtal migranten die via het Kanaal het Verenigd Koninkrijk probeerde te bereiken, is zaterdag voor de kust van het Franse plaatsje Berck gered nadat ze in de problemen waren gekomen. Een van hen was in het water gevallen en kon gered worden, twee andere vermisten konden niet gevonden worden, meldt de maritieme prefectuur.

Lees meer »

“Niet de bedoeling dat Evenepoel weer naar Tourgewicht gaat”: ploegleider Klaas Lodewyck over de laatste “cruciale” weken richting WK

“De twee weken die nu volgen worden cruciaal.” Ploegleider Klaas Lodewyck weet dat de weg naar een nieuwe wereldtitel er een is met uitdagingen voor Remco Evenepoel. “Zijn Tourgewicht zal hij wellicht niet meer halen.” Toch leeft de dubbele olympische kampioen in Engeland zonder druk toe naar zijn laatste grote doel van het jaar.

Lees meer »