Al zeventien passagiers geopereerd na extreme turbulentie tijdens vlucht Singapore Airlines

Passagiers die dinsdag gewond raakten op een vlucht met extreme turbulentie van Singapore Airlines, hebben onder meer verwondingen aan de schedel, de hersenen of nog de wervelkolom. Zeventien patiënten werden intussen geopereerd, zo heeft de directeur van een ziekenhuis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand, gezegd.

 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 80 kustchefs zetten noordzeegarnaal in de kijker via ‘Zee van Smaak’

Met de nieuwe editie van ‘Zee van Smaak’ zet het provinciebedrijf Westtoer de schijnwerpers op de lokale producten uit de Noordzee. Van 15 september tot 15 oktober presenteren 88 kustchefs het beste uit de Noordzee. Dit jaar staat de noordzeegarnaal centraal, samen met de seizoensgebonden Noordzeevissen schartong en pladijs.
The post Meer dan 80 kustchefs zetten noordzeegarnaal in de

Lees meer »

De supernota is dood, leve de supernota

De voorzitters van de 5 partijen die na de verkiezingen van 9 juni een federale regering proberen te vormen, hebben gisteren nog eens rond de tafel gezeten. Vandaag geeft bemiddelaar Maxime Prévot, de voorzitter van Les Engagés, zijn opdracht terug, en kruipt Bart De Wever waarschijnlijk weer in de huid van de formateur. Het wordt stilaan duidelijk dat we te

Lees meer »

Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de verkiezingen”

De nieuwe, onafhankelijke partij Trots Op Torhout trekt met een volledige lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen. De resterende vier plaatsen zijn ingevuld door Axelle Vandenberghe (24), Els Rogiers (48), Jürgen Naeyaert (42) en Linda Sabbe (55). Laatstgenoemde is de uitbaatster van café Au Pavillon.
The post Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de

Lees meer »

Ketelhuis wordt buurtcentrum met sociale kruidenier

Het gemeentebestuur heeft de omgevingsvergunning goedgekeurd om het ketelhuis van de voormalige Wolspinnerij langs de Statiestraat om te vormen tot een buurtcentrum met een sociale kruidenier. De site van de textielfabriek is al enige tijd afgebroken en wordt omgevormd tot een nieuwe woonwijk. Enkele kenmerkende elementen van het industriële erfgoed zijn echter bewaard en worden
The post Ketelhuis wordt

Lees meer »

Vzw Préparé heeft met ‘Suskewiet’ nieuwe productie klaar: “Het is geen doorsnee komedie geworden”

Na enkele kleinere producties heeft het Tieltse theatergezelschap vzw Préparé een volwaardige nieuwe productie klaar. Met ‘Suskewiet!’ brengen ze het verhaal van het bestuur van een vinkenmaatschappij dat zich voorbereid op hun jubileumfeest.
The post Vzw Préparé heeft met ‘Suskewiet’ nieuwe productie klaar: “Het is geen doorsnee komedie geworden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ambitieuze recordpoging in Nieuwpoort komt door stormwind abrupt tot een einde

Op zaterdag 24 augustus organiseerde Promovis vzw een ambitieuze recordpoging tijdens de jaarlijkse Sint-Bernardusfeesten in Nieuwpoort. Het doel: maar liefst 1.000 vissen bakken en verkopen ten behoeve van de MUG-Heli van West-Vlaanderen.
The post Ambitieuze recordpoging in Nieuwpoort komt door stormwind abrupt tot een einde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstzomer Leiestreek sluit af met uitgebreide versie

Op de Transfosite werd de 16de editie van Kunstzomer Leiestreek officieel geopend. Nog tot eind september kunnen bezoekers gratis genieten van kunst op 17 unieke locaties verspreid over evenveel steden en gemeenten in de Leiestreek.
The post Kunstzomer Leiestreek sluit af met uitgebreide versie appeared first on KW.be.

Lees meer »