Twee journalisten veroordeeld tot 1 jaar celstraf in Tunesië

In Tunesië hebben 2 journalisten 1 jaar cel gekregen. Volgens de rechtbank hebben ze nepnieuws verspreid en zo de publieke veiligheid in gedrang gebracht. De teller van het aantal journalisten in de gevangenis in het land staat zo op 6. 

Meer krantenkoppen in België

Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg

Woensdag/morgen start het Agentschap Wegen en Verkeer met voorbereidende werkzaamheden aan de N49, tussen de Passiedreef en het Leopold- en Schipdonkkanaal in Maldegem. De Expresweg wordt daar een volwaardige autosnelweg.
The post Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier arrestaties in vermoedelijk corruptiedossier bij bouw van hotel in Tsjaad

Het federaal parket heeft vier mensen opgepakt na huiszoekingen in ons land voor vermeende betrokkenheid van corruptie bij de bouw van een hotel in Tsjaad. Dat laat het federaal parket in een persmededeling weten. Volgens de Franstalige krant ‘Le Soir’ is een van de gearresteerden Luc Bertrand, ceo van Ackermans & Van Haaren en vader van ontslagnemend staatssecretaris Alexia Bertrand.

Lees meer »

Reigershof viert 25 jaar biologisch boeren in De Haan met opendeurdag: “Kom naar de geitjes en lammetjes kijken”

Feest op Het Reigershof in De Haan: onlangs was het 25 jaar geleden dat het familiebedrijf als eerste Vlaamse geitenboerderij het biocertificaat kreeg, en dat wordt op zaterdag 7 september gevierd met een opendeurdag. “We willen van die gelegenheid ook gebruikmaken om onze coöperatie nog eens in de kijker te zetten.”
The post Reigershof viert 25 jaar biologisch boeren

Lees meer »

“Ik was nog geen twintig toen ik mijn borsten liet vergroten”: nieuwe docu onthult hoe het er écht aan toe ging bij ‘Baywatch’

Wie een rood badpakje ziet, denkt ook vandaag nog steeds metéén aan ‘Baywatch’. De tv-hit uit de 90’s lokte heel wat kijkers, ondanks de erbarmelijk slecht geschreven plot. Toch werd niemand teleurgesteld, want daar was Pamela weer – blond, rond én in slowmotion. Maar de waarheid achter die sprankelende zomervibes blijkt niet zo glamoureus. “Ik was nog geen twintig toen

Lees meer »

Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare

Stedelijke Basisschool De Brug zette maandag niet alleen het nieuwe schooljaar in maar opende meteen de nieuwe gebouwen en vooral de groene speelplaats aan de kant van de Steenstraat. De 2.400 vierkante meter oude betonnen speelplaats werd hiervoor onthard.
The post Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »