Na celstraf hervalt ‘schrik van de kusthoreca’ bijna direct: vier maanden cel gevraagd voor onbetaalde bestellingen

Nadine W. (54) bracht in totaal 2,5 jaar achter de tralies door voor talloze feiten van tafelschuimerij. In maart herwon ze haar vrijheid, maar al snel herviel ze in haar oude gewoontes. Nu riskeert ze opnieuw vier maanden cel.

 

Meer krantenkoppen in België

“Geruchten kunnen toch niet kloppen?”, Michel waarschuwt Orbàn dat hij niet in naam van de EU met Moskou kan spreken

De Hongaarse premier en tijdelijk voorzitter van de EU Viktor Orbán kan niet in naam van de Europese Unie met Rusland spreken. Daarvoor heeft de uittredende voorzitter van de Europese Raad Charles Michel donderdag gewaarschuwd. Ook de Poolse eerste minister Donald Tusk maakt zich duidelijk zorgen over de geruchten dat de Hongaarse premier snel een bezoek zou brengen aan Moskou.

Lees meer »

“Ik ga geen interviews geven, sorry”: Jasper Philipsen, die zich excuseerde bij Wout van Aert, wil niet meer terugkomen op sprintincident

Jasper Philipsen spreekt ook vandaag niet met de pers na het sprintincident in de Tour met Wout van Aert van gisteren. Wel verontschuldigde onze landgenoot zich vanmorgen op Instagram. “Ik wil elke sprint winnen, maar niet ten koste van de veiligheid van een andere renner.” Gisteren was de woede bij Philipsen nog bijzonder groot. “Excuses aanvaard”, antwoordde Van Aert.

Lees meer »

KIJK. Californië geteisterd door bosbranden: apocalyptische beelden tonen hoe gebouwen en auto’s volledig in vlammen opgaan

In het noorden van de Amerikaanse staat Californië zijn ongeveer 13.000 mensen geëvacueerd vanwege grote bosbranden. De brand brak gisteren uit in Oroville, ongeveer 113 kilometer ten noorden van de hoofdstad Sacramento. Het vuur verspreidt zich razendsnel en heeft al verschillende gebouwen en voertuigen verwoest. De brand werd mogelijk veroorzaakt door de extreme hitte in de regio.

Lees meer »

Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen

De Internationale Atletiekfederatie World Athletics heeft dinsdag de definitieve olympische ranking bekendgemaakt. Voor dertien Belgen is dat goed nieuws en ook voor Philip Milanov. Hij mag zich in het discuswerpen opmaken voor Parijs.
The post Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al vanaf hun 16de worden ze voorbereid op de online bagger: waarom vooral tennissers uitgescholden en bedreigd worden

Weinig sporten zijn gevoeliger aan digitale terreur dan de wereld van game, set en match. Op de topsportschool worden talentvolle tieners, vanaf 16 jaar, voorbereid op de haatberichten en dreigementen die ze zullen ontvangen eens ze het internationale circuit betreden. Het gif tegenhouden is moeilijk. Tennis Vlaanderen probeert de jongeren vooral weerbaar te maken.

Lees meer »

Gratis zomeropenluchtbioscoop ophet strand van Zeebrugge

In juli en augustus verandert het strand van Zeebrugge in een gratis openluchtbioscoop. Telkens op donderdag wordt er een verrassend filmaanbod getoond. In de namiddag om 14 uur en 16 uur kan er genoten worden van eerst een kinderfilm en daarna een jeugdfilm. ’s Avonds speelt een avondfilm. Het volledige aanbod is te ontdekken op
The post Gratis zomeropenluchtbioscoop

Lees meer »

Kleinzoon van oprichter Van Hool vangt bot bij de rechter: Zuid-Afrikaans bedrijf mag trailerdivisie overnemen

Slecht nieuws voor Marc Van Hool, kleinzoon van de oprichter van de failliete busbouwer Van Hool. Hij zal de trailerdivisie van het bedrijf van zijn grootvader Bernard niet kunnen overnemen. Het derdenverzet dat hij met een investeringsfonds instelde tegen de curatoren van de failliete busbouwer is onontvankelijk verklaard, meldt de Antwerpse ondernemingsrechtbank maandag.

Lees meer »