Limited edition Picon o’Vin 2024 van De Lovie en Top’oVin

Top’oVin uit Proven en De Lovie vzw uit Poperinge brengen dit jaar opnieuw een limited edition uit van de drinkbare streekaperitief Apero Amer. Kunstenaar Patrick Lefevere van Studio Artîlerie, het kunsteneiland van De Lovie vzw, creëerde een uniek ontwerp voor het etiket op de fles.

De Lovie vzw ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke handicap in de ruime Westhoek. In het verleden werkten Top’oVin en De Lovie vzw al samen om een unieke picon op de markt te brengen. Kristof Top van Top’oVin voorziet de picon en creatievelingen van Studio Artîlerie in De Lovie gaan aan de slag op een etiket te ontwerpen. Ook dit jaar wordt de lekkere en creatieve samenwerking verdergezet.

Streekaperitief

“De drinkklare streekaperitief Apero Amer van Top‘oVin is opnieuw verkrijgbaar in een kunstige uitgave. Kunstenaar Patrick Lefevere van Studio Artîlerie, het kunsteneiland van De Lovie vzw. Het atelier creëerde voor het twee jaar op rij een uniek ontwerp voor het etiket op de fles. Het kunstwerk kreeg de naam ‘Siësta’”, legt Angie Verbrigghe van De Lovie vzw uit.

Het gaat opnieuw om een limited edition. “Deze lekkernij kan je proeven in het theesalon Jules & Jolies op het kasteelpark De Lovie en is ook verkrijgbaar in de geschenkenwinkels Jules & Jolies op het kasteelpark, Fenestra in Poperinge, Aurelia in Lo en Het Huis van Juffrouw Sibylle in Het Begijnhof van Diksmuide.”

The post Limited edition Picon o’Vin 2024 van De Lovie en Top’oVin is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt personen met dementie en hun mantelzorgers

Dinsdag 2 juli werd in Kortrijk het ‘Welzijns- en Zorgpad Dementie: Samen op Weg’ gelanceerd, bedoeld om personen met dementie te ondersteunen bij het navigeren door het complexe zorg- en welzijnslandschap. Niet alleen personen met dementie, maar ook hun mantelzorgers kunnen gebruik maken van het nieuwe welzijns- en zorgpad.
The post Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt

Lees meer »

Nu al wegverzakkingen in pas geopende Centrumbrug van Izegem: “Aannemer onderzoekt wat fout gelopen is”

Je kan er niet naast kijken, naast de putten die ontstaan zijn op de pas heropende Centrumbrug in Izegem. “De aannemer onderzoekt wat fout gelopen is. Vast staat dat dit euvel hersteld moet worden, maar de brug hoeft hiervoor niet opnieuw dicht”, garandeert schepen van Mobiliteit Caroline Maertens.
The post Nu al wegverzakkingen in pas geopende Centrumbrug van Izegem:

Lees meer »

Waarom Franse verkiezingen een herexamen voorzien

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe kiessystemen er in alle vormen en formaten zijn, én hoe die formaten de verkiezingsuitslag kunnen beïnvloeden. Wat als we in België bijvoorbeeld het Franse systeem zouden toepassen? “Een

Lees meer »

Draai aan het rad en win!

Is jouw tuin klaar voor een gezellige zomer? Draai elk uur aan het rad en maak kans op een van deze leuke items om jouw tuin nog leuker te maken deze zomer: Deelnemen kan elk uur tot en met 19 juli 2024 – 23.59 uur.
The post Draai aan het rad en win! appeared first on KW.be.

Lees meer »