Derde nederlaag op rij voor Julie Vanloo en Washington Mystics

De Washington Mystics, met Belgian Cat Julie Vanloo in de rangen, hebben zondagavond ook hun derde wedstrijd van het nieuwe WNBA-seizoen verloren. Seattle Storm was met 75-84 te sterk.

Julie Vanloo speelde 27 minuten mee bij de Mystics en kwam daarin tot vijf punten, vijf assists en twee rebounds. De thuisploeg stond vijf punten in het krijt bij de rust (34-39), klom in het derde kwart even naar de leiding (64-62), maar moest in de slotfase de zege toch aan Seattle Storm laten (75-84). Jewell Loyd (24 ptn) blonk uit bij de bezoekers. Ariel Atkins (19 ptn) werd topschutter bij de thuisploeg.

Het is voor Julie en co de derde nederlaag in evenveel wedstrijden dit seizoen. Dinsdag trekken de Washington Mystics naar Los Angeles voor een confrontatie met de LA Sparks.

(Belga)

The post Derde nederlaag op rij voor Julie Vanloo en Washington Mystics is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Meester Johan Verhalle verlaat De Horizon in Ardooie

Op 17 mei 1959 liet Johan Verhalle zich voor het eerst horen. Zijn kindertijd en jeugd bracht hij door in Ardooie. Na de lagere school werd hij een Sint Thomasser en studeerde hij af als leerkracht.
The post Meester Johan Verhalle verlaat De Horizon in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Twee weken revalidatie en ze zijn er weer bovenop”

Deze drie soldaten komen er al bij al nog goed vanaf. Ze kregen weliswaar verschillende granaatscherven in hun lichaam, maar door hun schermvest werden geen ­vitale organen geraakt. “Twee weken revalidatie en ze zijn er weer bovenop. En dan krijgen ze doorgaans nog een maand ­vakantie”, zegt dokter Alexander. Hij is een van de tien dokters op deze medische post,

Lees meer »

Belg (22) verdrinkt door sterke stroming in Indonesische zee

Een Belgische toerist is in Indonesië omgekomen nadat hij door sterke golven werd meegesleurd. Lokale media bevestigen dat het om een 22-jarige Antwerpenaar gaat. Hij was een van de vijf toeristen die door de verraderlijke stroming werden gegrepen. Naast hem overleefde ook een andere toerist het incident niet.

Lees meer »

Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar

Frans Decin en Roos Deruyttere uit de Smissestraat in Sint-Eloois-Winkel werden op zondag 30 juni ontvangen op het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel stapte op 3 mei 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd.
The post Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boete dreigt voor artsen die te veel antibiotica voorschrijven

Alle huisartsen die de afgelopen vijf jaar antibiotica hebben voorgeschreven, kregen deze week een brief van de ziekteverzekering (Riziv) in de brievenbus. Daarin staat hoe vaak ze de medicijnen hebben voorgeschreven, en of ze zich daarmee aan de richtlijnen hebben gehouden, zo staat zaterdag in De Standaard.

Lees meer »

Wat is Viktor Orbáns plan achter zijn ‘Vredesmissie 3.0’? “Hij zal de komende maanden nog fratsen uithalen”

Amper een week nadat Hongarije van ons land de rol van voorzitter van de Raad van de Europese Unie overnam, is premier Viktor Orbán begonnen aan een zelfverklaarde ‘Vredesmissie 3.0’. Hij ging op bezoek bij Oekraïens president Zelensky, Russisch president Poetin én vandaag Chinees president Xi Jinping. Professor Europese politiek Hendrik Vos (UGent): “Zelfs Von der Leyen kan dit soort

Lees meer »

SC Wielsbeke mikt op eindronde

Maandag begint KSC Wielsbeke aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een vijfde en een derde plaats wil de club straks minstens even goed doen.
The post SC Wielsbeke mikt op eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »