Twee daders schieten richting café in centrum van Brussel: twee mannen gewond

Twee daders op een scooter hebben zondagavond kort na 23 uur het vuur geopend in de richting van een café in het centrum van Brussel. Twee mannen liepen daarbij schotwonden op.

 

Meer krantenkoppen in België

Bijna 165.000 werknemers leven in armoede in België

Bijna 165.000 werknemers in België bevinden zich momenteel in een precaire situatie. Dat meldt de Programmatorische Federale Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie donderdag bij de voorstelling van een nieuw themaboek over het verband tussen werk en armoede.

Lees meer »

Pure luxe met een stevig prijskaartje: zo beleefden de koppels van ‘Blind getrouwd’ hun huwelijksreis in Mexico

Na een spannend jawoord en een spetterend huwelijksfeest, is het eindelijk tijd voor de ‘Blind getrouwd’-koppels om te genieten van wat rust. Hun luxueuze honeymoon in een vijfsterrenhotel in Mexico biedt hen de perfecte setting om elkaar beter te leren kennen. ‘Story’ neemt je mee op tour door het adembenemende resort en onthult het indrukwekkende prijskaartje van hun verblijf. Maar

Lees meer »

KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen uitgesteld worden

De Europese Supercup in het vrouwenbasketbal tussen het Besiktas van Julie Allemand en het Fenerbahçe van Emma Meesseman moest woensdag wegens wangedrag van de Turkse supporters uitgesteld worden. De Europese basketfederatie meldde dat de wedstrijd donderdag om 16 uur (15 uur Belgische tijd) zonder publiek gespeeld zal worden.
The post KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen

Lees meer »

Annemie Vanzieleghem exposeert in Cultuurhuis De Keizer:“Kleur aan de wand om omgeving fris accent te geven”

Gedurende de maand oktober exposeert Annemie Vanzieleghem haar kunstwerken in Cultuurhuis De Keizer in Lichtervelde. “Geen kunst met diepe theorieën, maar een poging om met kleur aan de wand onze omgeving een fris accent te geven”, zegt Annemie.
The post Annemie Vanzieleghem exposeert in Cultuurhuis De Keizer:“Kleur aan de wand om omgeving fris accent te geven” appeared first on

Lees meer »

Spanningen bij PSG: Ousmane Dembélé uit selectie voor Arsenal gelaten na “verhitte discussie” met trainer Luis Enrique

PSG rekent morgenavond in de Champions League-match tegen Arsenal niet op Ousmane Dembélé. De Franse international, die onlangs nog scoorde tegen de Rode Duivels, werd uit de selectie gelaten door z’n trainer Luis Enrique. Volgens Franse media kwam het tijdens de nabespreking van de match tegen Rennes tot een verhitte discussie tussen de coach en de winger.

Lees meer »

Personeel van bekende Home Georges Theunis komt samen

Sinds 2013 komt het personeel dat werkte in het Home Georges Theunis in Oostduinkerke, samen voor een gezellige avond met een lekker feestmaal in ’t Spaans Kwartier in Izenberge. Alhoewel de groep ieder jaar een beetje slinkt, houden inrichters Jenny Dewaele en Trees Devos eraan om de traditie voort te zetten.
The post Personeel van bekende Home Georges Theunis

Lees meer »

“Ik kon moeilijk geloven dat een vrouw een goed mens kon zijn”: verdachte (34) in zaak ‘Monster van Avignon’ al eerder veroordeeld voor verkrachting

Een van de zeven nieuwe verdachten in de zaak rond Dominique Pelicot (71), beter bekend als ‘het Monster van Avignon’, is Adrien L. De 34-jarige man verkrachtte Pelicots vrouw Gisèle (72) in 2014. Het gruwelijke incident is lang niet het enige misdrijf dat L. ooit pleegde. Hij zit op dit moment al een gevangenisstraf van 14 jaar uit voor de

Lees meer »