Hamas-leider Sinwar is de sleutel tot het eind van de oorlog in Gaza, maar blijft ongrijpbaar voor Israël

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Antwerps Sportpaleis verandert voor het eerst sinds 1933 van naam

Het Sportpaleis in Antwerpen verandert in 2025 van naam en ondergaat de komende jaren grondige renovatiewerken. Al sinds 1933 wordt het iconische gebouw ‘Sportpaleis’ genoemd, maar vanaf september 2025 komt er voor het eerst een naamsponsor. Er komt een oproep naar het publiek om samen een nieuwe naam te bedenken.

Lees meer »

Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen”

In Knokke-Heist vond donderdagochtend de symbolische eerste steenlegging plaats van een nieuwbouwproject in Heulebrug. Dit project vormt de poort naar de tweede fase van de verkaveling.
The post Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Louis Flion lanceert apres-ski song in 2.000 frituren

Met het nieuwe winterseizoen in aantocht, lanceert Louis Flion zijn nieuwe après-ski lied ‘Bitterballen Enne Meter Bier’. Hiervoor kroop hij zelf in de pen én sloot hij een deal met een frituursnack-verdeler. “Mijn bitterballen kan je nu in 2.000 frituren bestellen”, lacht Louis.
The post Louis Flion lanceert apres-ski song in 2.000 frituren appeared first on KW.be.

Lees meer »

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Gastenlijst van P. Diddy’s seksfeestjes blijkt die van online inzamelactie tijdens coronapandemie te zijn

Op sociale media gaat een video van de Amerikaanse rapper en producer Sean ‘Diddy’ Combs viraal. Combs is recent opgepakt op verdenking van mensenhandel met seksuele uitbuiting en afpersing. In de video noemt hij tientallen namen van beroemdheden als Drake, Oprah Winfrey, Justin Bieber en Lizzo, die aanwezig zouden zijn geweest op feestjes waar mogelijk vrouwen misbruikt werden. In werkelijkheid

Lees meer »

“Vergeleken hierbij was Madonna een oud vrouwtje”: Janet Jackson (58) bewijst dat leeftijd maar een nummer is in Sportpaleis

Het succesvolste nog levende lid van de Jackson-clan speelde ten dans voor een enthousiast, zij het niet helemaal gevuld Sportpaleis. Janet Jackson (58) verwees heel even naar wijlen broer Michael, maar zette vooral haar eigen indrukwekkende carrière in de schijnwerpers. Onze man was onder de indruk van haar moeiteloze en klassevolle optreden, al komt de hitmachine van weleer nooit meer

Lees meer »

Minstens acht doden bij dubbele Russische aanval op Oekraïens ziekenhuis: tijdens evacuatie viel tweede drone aan

Minstens acht mensen zijn omgekomen bij een dubbele aanval van Rusland op een ziekenhuis in de regio Soemy, in het noordoosten van Oekraïne. Tijdens de evacuatie van patiënten en personeel volgde de tweede aanval. De Oekraïense luchtmacht maakte bekend dat Rusland afgelopen nacht 73 gevechtsdrones en 4 raketten heeft ingezet tegen Oekraïne. Het merendeel werd onderschept. Volg alle ontwikkelingen rond

Lees meer »

Cornelis viert honderdste verjaardag in Brugge

In de Residentie Ten Eeckhoute op de Garenmarkt in Brugge werd zaterdag de 100ste verjaardag gevierd van Cornelis Labeur. Hij werd op 28 september 1924 geboren in Sint-Agatha Berchem. Hij is van Nederlandse afkomst. Zijn hele familie Labeur woont in de provincies Zeeland en Noord-Brabant.
The post Cornelis viert honderdste verjaardag in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »