Florence (27) verwent kindjes in babywellness Fleau: “Zorgt voor instant happy gevoel”

In de Tramstraat 49 heeft Florence Verplancke (27) zaterdag de deuren geopend van haar eigen zaak: babywellness Fleau. “Het babybadje is heel goed voor de ontwikkeling van de spieren, maar ook voor krampjes en (verborgen) reflux”, geeft Florence aan.

Florence Verplancke (27) is zo enthousiast dat ze me al staat op te wachten. Haar babywellness opende op zaterdag 11 mei. “Wat babywellness precies inhoudt? Hetzelfde als voor grote mensen, maar dan voor baby’s”, lacht Florence. “Er is een badje dat speciaal voor baby’s ontwikkeld is en redelijk hoog gevuld wordt. Daarbij krijgen ze een bandje rond de nek, of rond hun middel als ze wat ouder zijn. Het kan voor baby’s vanaf 1 maand tot een jaar. Doordat ze drijven, kunnen ze vrij bewegen en dat is heel goed voor de ontwikkeling van hun spieren, maar ook voor krampjes en (verborgen) reflux.”

“Of daarna nog een massage volgt? Dat kan, maar je kan de hydrotherapie ook doen zonder massage, of omgekeerd. De massage wordt meestal door de mama’s uitgevoerd en ik doe tegelijkertijd mee op een pop om voor te tonen. Pas als ze aangeven dat ze het zelf niet wensen te doen, kunnen ze toekijken hoe ik de massage doe.”

Instant happy

Het idee voor een eigen babywellness ontstond toen Florence met haar zus naar zo’n babywellness was gegaan. “Ik heb zelf geen kindjes, maar mijn zus heeft een dochter van acht maanden, Renée. We zijn eens met haar naar de wellness geweest en ik zag dat dat voor een instant happy gevoel zorgde. Ik was wel al een tijdje op zoek om iets in bijberoep te doen, want in hoofdberoep ben ik interieurvormgeefster. Maar ik denk dat er in Tielt een publiek voor is. Je kan ook een cadeaubon geven, ideaal voor een babyborrel.”

Lovely Living

Vorig jaar heeft Florence, ook al in bijberoep, haar interieurontwerpzaak Lovely Living opgericht. Daarmee doet ze iets in de lijn van haar (groot)ouders, want zij waren de uitbaters van het voormalige Unidecor. Omdat er in het ouderlijk huis veel ruimte is, heeft Florence er haar zaak gevestigd. Zelf woont ze op het Rameplein, maar samen met haar vriend is ze momenteel aan het bouwen in Meulebeke. (ADC)

The post Florence (27) verwent kindjes in babywellness Fleau: “Zorgt voor instant happy gevoel” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Katy uit ‘B&B zoekt lief’ runt B&B met haar ex-man én zijn nieuwe partner: “De eerste jaren kon ik m’n ‘opvolgster’ wel vermoorden”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond is er de clash tussen Frankrijk en België. De kapitein spreekt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spotify verwijdert pro-Russische artiesten – Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 2 juli terug.

Lees meer »

KIJK. Man met bivakmuts en rugzak op stadiondak veroorzaakt opschudding tijdens Duitsland-Denemarken

Opschudding tijdens de match Duitsland-Denemarken zaterdagavond: een man was tijdens de wedstrijd op het dak van het EK-stadion in Dortmund geklommen. Rond 23.20 uur verschenen leden van het speciale interventieteam SEK in de catacomben. Pas na het laatste fluitsignaal werd de 21-jarige man gearresteerd. Volgens ‘Bild’ zou hij daar 53 minuten hebben doorgebracht.

Lees meer »

Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos”

Een gepersonaliseerde toets geven aan een geschenkje, doop-, communie- of huwelijksaandenken? Bij Lalou zit je goed. Sinds kort kun je bij Jennifer Lagaisse (27) terecht voor professionele begeleiding bij al je gelegenheidsgeschenken, geschenkmanden, geboorte- en communiekaartjes, snoeptaarten en decoratiestukken.
The post Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos” appeared first on KW.be.

Lees meer »