Sean ‘Diddy’ Combs niet vervolgd voor gewelddadig incident op oude beelden: “Feiten zijn verjaard”

Sean ‘Diddy’ Combs (54) zal niet vervolgd worden voor een gewelddadig incident dat te zien is op oude beveiligingsbeelden, die CNN vrijdag publiceerde. Volgens het Openbaar Ministerie in Los Angeles is er geen zaak tegen Combs mogelijk omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt, schrijft onder meer het Amerikaanse ‘Vanity Fair’. De beelden zijn uit 2016. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe VR-kijker in Brugge vertelt volgend hoofdstuk over de Verdwenen Zwinhavens

De zes virtual reality kijkers van het project ‘Verdwenen Zwinhavens’ werden sinds de start in 2021 al 217.500 keer bekeken. Dinsdagnamiddag werd ter hoogte van de Koninklijke Stadsschouwburg, op de hoek van de Vlamingstraat en de Adriaan Willaertstraat, een zevende VR-kijker onthuld, als volgend hoofdstuk in een boeiend historisch verhaal.
The post Nieuwe VR-kijker in Brugge vertelt volgend hoofdstuk

Lees meer »

Diamant voor Rosa Stroo en Jerôme Dendooven

Op 24 september was het precies 60 jaar geleden dat Jerôme Dendooven en Rosa Stroo elkaar het jawoord gaven. Hun liefdesverhaal begon in 1960, toen Rosa met enkele vriendinnen fietste in Westkapelle. Jerôme zag hen toevallig en niet lang daarna sloeg de vonk over. Jerôme groeide op in Westkapelle, Rosa kwam uit Hoeke. Na hun
The post Diamant voor

Lees meer »

Engagementsverklaring voor dorpskernvernieuwing in Wijnendale

Het dorp Wijnendale krijgt tijdens de volgende politieke legislatuur nieuwe rioleringen. Ook worden diverse straten heraangelegd. Om dat gestroomlijnd te laten verlopen, heeft de gemeenteraad maandagavond een engagementsverklaring goedgekeurd.
The post Engagementsverklaring voor dorpskernvernieuwing in Wijnendale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zussen Marlies en Lien openen de deuren van ‘Barsista’ in Roeselare: “We gaan voor gezonde en verse producten”

Maandag 23 september openen de zussen Lien (30) en Marlies Verhelst (27) de deuren van Barsista langs de Westlaan in Roeselare. In hun nieuwe zaak kunnen mensen genieten van een ontbijt, een lunch of een lekkere koffie. “We gaan voor gezond en vers, maar de gebruikelijke zoetigheden zullen hier zeker niet ontbreken.”
The post Zussen Marlies en Lien openen

Lees meer »

Journalist Stefaan Kerger bijt zich vast in de Ensorroof van 1978: “Het is wachten op mijn podcast, want dan zullen de maskers vallen”

De Ensorroof in 1978 uit het toenmalig Stedelijk Museum voor Schone Kunsten van Oostende blijft tot vandaag slalommen tussen feiten en verzinsels, en kent veel onopgeloste vraagtekens. Voordat de memorabele kunstdiefstal uit ons collectief geheugen gewist wordt, stelt Focus-journalist Stefaan Kerger zich onder meer de vraag of Oostende haar eigen Ensors gestolen heeft. Tijdens het slotweekend van het Ensorjaar nu

Lees meer »

Walter Van de Velde betreurt moeilijke onderhandelingen rond ‘Lili en Marleen’: “Geldkwestie tussen producent en VTM”

Het stormt onder de mansarde van café De Lichttoren. Dertig jaar nadat ‘Lili en Marleen’ het levenslicht zag op VTM – en vijf jaar na de laatste heruitzending – lijkt de reeks vast te zitten in een loopgravenoorlog. Een centen- én prestigekwestie, zo blijkt. “Aanvankelijk twijfelden de zenderbazen of dit in hun programmatie paste.”

Lees meer »