‘Beverly goes country’ bij Beverly Percussion Ensemble: “We willen dat mensen zich hier in een saloon wanen”

Op zaterdag 25 mei organiseert Beverly Percussion Ensemble opnieuw zijn jaarlijks evenement. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de muziekschool van Beveren langs de Izegemseaardeweg voor ‘Beverly goes country’, een gratis toegankelijk evenement waarbij – hoe kan het ook anders – alles in het thema van country staat.

Jaarlijks pakt Beverly Percussion Ensemble uit met een eigen evenement. Zo stond vorig jaar alles in het teken van vinylplaten en verklede mensen. De Beverse vereniging kan tevreden terugblikken op die editie. “De mensen waren zeer tevreden over het concept en de inrichting. Het was dus zeker een succes”, vertelt Jens Werbrouck (33), bestuurslid bij Beverly Percussion Ensemble.

Country

Ook dit jaar wil de vereniging er iets leuk van maken. Als thema kozen ze deze keer voor country. “Het is onze bedoeling om elk jaar een ander thema te kiezen”, gaat Jens verder. “We steken dan met het bestuur de koppen even bij elkaar en country kwam er uiteindelijk als beste uit. Niet per se om een specifieke reden, maar zelf vinden we het een tof thema waar je veel mee kan doen. Volgens ons spreekt dit ook heel wat mensen aan. Wij zijn het alvast zitten. En volgend jaar? Dan gaan we weer voor een ander thema. En zo ieder jaar opnieuw.” Aangezien het succes van de vorige editie mikken ze bij de organisatie dit jaar dan ook wat hoger.

“We hebben heel veel complimenten gekregen wat de inrichting betreft. Dus gaan we er dit jaar nog een serieuze slag bij doen. De bedoeling is dat de mensen zich op die manier echt wel in een saloon wanen. De beleving vinden we heel belangrijk en daar pakken we dus ook graag mee uit. Daarnaast voorzien we ook aangepaste muziek, een aangepaste drankenlijst en organiseren we tal van aangepaste volksspelen. Alles in het thema dus”, besluit Jens.

The post ‘Beverly goes country’ bij Beverly Percussion Ensemble: “We willen dat mensen zich hier in een saloon wanen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ouders komen in tranen aan op laatste schooldag na drama met verdronken jongen (7): “Iedereen is in shock”

Wat een feestelijke afsluiter moest worden van het schooljaar, werd bij basisschool Mikado in Borgerhout een dag van rouw. Bij een uitstap naar recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten verdronk donderdag een 7-jarige leerling. “Iedereen is in shock”, reageert gedelegeerd bestuurder Geert Van Kerckhoven. “Onze zorg gaat in de eerste plaats uit naar de ouders, de leerlingen en ook het schoolteam.”

Lees meer »

Marktkramer die 600 euro aanrekende voor vier zakjes fruit reageert: “We verkopen dan ook producten van topkwaliteit”

Bezoekers van de Klingse Kalseibraderij hebben zich serieus verslikt toen ze de rekening kregen voor hun aankopen bij een fruitkraam. De klanten werden er naar eigen zeggen verplicht om contactloos te betalen, om vervolgens vast te stellen dat er bedragen tot meer dan 600 euro van hun rekening verdwenen. De marktkramer in kwestie ontkent dat hij mensen oplicht: “Af en

Lees meer »

Izegemse zangeres Katrien Van Opstal trouwde met…. zichzelf: “Zondag feest met vrienden en familie”

Om een relatiebreuk te verwerken en te bevestigen dat ze graag zichzelf ziet, besloot Katrien Van Opstal met zichzelf te trouwen. Vorige week vond in haar woonplaats Nazareth het burgerlijk huwelijk plaats, zondag geeft Katrien voor vrienden en familie haar trouwfeest
The post Izegemse zangeres Katrien Van Opstal trouwde met…. zichzelf: “Zondag feest met vrienden en familie” appeared first

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas verongelukte F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »