Jonas De Roeck in beeld als opvolger Mark van Bommel, maar Antwerp schermt met nog kandidaten

In zijn zoektocht naar een nieuwe trainer, bewandelt Antwerp momenteel meerdere pistes. Eentje daarvan leidt naar Jonas De Roeck (44), met wie de club al sprak. De ex-trainer van Westerlo is een van de kandidaten om op de Bosuil de opvolger te worden van Mark van Bommel, rond wie het een publiek geheim is dat hij na dit seizoen vertrekt bij de ‘Great Old’. 

Meer krantenkoppen in België

Personal coach Pieter-Jan (38) opent GET FIT WITH PJ, enkele dagen na de 170 kilometer Tour d’Extravaganza

Pieter-Jan Naessens (38) opent zaterdag 5 oktober zijn gloednieuwe personal training studio ‘GET FIT WITH PJ’ aan de Rijmsnoerstraat in Bissegem. “Ik wil mensen helpen een betere versie te worden van zichzelf.” Dat doet hij trouwens een week na zijn spectaculaire deelname aan Tour d’Extravaganza 2024: meer dan 170 kilometer lopen door de Schotse natuur.
The post Personal coach

Lees meer »

Verzorgers internetsensatie bever Nibi vechten bevel tot vrijlating aan: “Haar hier laten is haar leven redden”

Nibi, een twee jaar oude bever die uitgroeide tot internetsensatie, is in een rechtszaak verzeild geraakt nadat haar verzorgers het bevel kregen haar terug vrij te laten in het wild. Het dier is te zeer gehecht geraakt aan mensen wat een vrijlating erg moeilijk maakt. Haar verzorgers vechten het bevel nu aan en krijgen daarbij de steun van duizenden fans.

Lees meer »

NMBS blijft bij uitstel van extra treinaanbod

Vervoermaatschappij NMBS heeft vrijdag opnieuw beslist om een belangrijke uitbreiding van het treinaanbod uit te stellen. Dat gebeurt nadat uittredend minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) die beslissing vorige maand heeft vernietigd.

Lees meer »

Sean Dhondt ontdekt nieuwe gevoelens dankzij vaderschap: “Bewuste keuze om pas op mijn 40ste papa te worden”

Een nieuwe woonst, een nieuwe job én nieuw leven in huis. De wereld van Sean Dhondt (40) staat helemaal op zijn kop sinds hij en zijn vriendin Maithé Rivera (26) hun eerste kindje verwelkomden. “Maar op een bepaalde manier brengt de chaos ons juist dichter bij elkaar”, klinkt het in ‘TV Familie’. Een openhartig interview over het vaderschap, hun verbouwing

Lees meer »

Bijna 165.000 werknemers leven in armoede in België

Bijna 165.000 werknemers in België bevinden zich momenteel in een precaire situatie. Dat meldt de Programmatorische Federale Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie donderdag bij de voorstelling van een nieuw themaboek over het verband tussen werk en armoede.

Lees meer »

Nóg een Hezbollah-commandant gedood, volgens het Israëlische leger – Iran waarschuwt voor oorlog in Midden-Oosten: “Alles is mogelijk”

Na de dood van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah is volgens Iraans minister van Buitenlandse Zaken Abbas Araghchi alles mogelijk, ook een oorlog in het Midden-Oosten. “Iedereen moet er zich van bewust zijn dat de situatie uiterst explosief is en op elke moment alles mogelijk is (…) ook een oorlog”, aldus de buitenlandminister. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »