OVERZICHT. Zirkzee en Lang niet in voorlopige EK-selectie Nederland – Mbappé voert Franse sterrenensemble aan

Het EK begint pas over een maand, maar mondjesmaat lopen de EK-selecties binnen. Hongarije maakte hun selectie dinsdag al bekend en nu mag ook Duitsland bijgeschreven worden op het lijstje. Het gastland loste de afgelopen dagen op ludieke wijze al enkele namen, nu is ook de volledige kern bekendgemaakt. Op de selectie van de Belgen is het nog wachten tot 28 mei. Dan maakt bondscoach Domenico Tedesco de 26-koppige kern bekend. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (56) kritiek na botsing tegen boom in Bree

In Bree is een vrouw met haar auto tegen een boom gebotst op ’t Hasseltkiezel. De brandweer van Bree moest haar uit het voertuig bevrijden en ze is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

Lees meer »

Eretekens voor Pannenaar Swen Vincke op Vlaamse feestdag

De Vlaamse regering heeft donderdag, op de Vlaamse feestdag, eretekens uitgereikt aan gameontwikkelaar Swen Vincke, Europees WHO-directeur Hans Kluge, auteur van ‘Doodgewoon’ Barbara Ceuleers en aan Rode Kruis Vlaanderen-topman Philippe Vandekerckhove.
The post Eretekens voor Pannenaar Swen Vincke op Vlaamse feestdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vluchtmisdrijf bij een op de acht letselongevallen

Bij zowat een op de acht ongevallen waarbij iemand gewond raakte of een dode viel, is er vorig jaar sprake geweest van vluchtmisdrijf. In een periode van tien jaar tijd is het aantal letselongevallen met vluchtmisdrijf met 9 procent gestegen in België, zegt verkeersinstituut Vias donderdag.

Lees meer »

Christophe (52) boos om nieuwe verlichtingspaal die zijn zeezicht verstoort, burgemeester reageert verbaasd: “Te gek voor woorden”

Christophe Desmet uit Westende is niet te spreken over een verlichtingspaal die pal voor zijn terras werd geplaatst. Volgens de man neemt het een deel van zijn duur betaalde zeezicht weg. Hij klopte aan bij het gemeentebestuur en beheerder Fluvius, maar stoot op verzet. “Misschien moet ik er zelf met een lamp in mijn handen gaan staan”, zegt burgemeester Jean-Marie

Lees meer »

Gloednieuwe afleveringen van Huizenjagers in de Westhoek: “Van rivaliteit tussen elkaar is er nauwelijks sprake”

Vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen van Huizenjagers hervat. Drie West-Vlaamse makelaars – Indchara, Jason en Steve – strijden vier dagen lang voor de meeste punten en hopen de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.
The post Gloednieuwe afleveringen van Huizenjagers in de Westhoek: “Van rivaliteit tussen elkaar is er nauwelijks sprake” appeared first

Lees meer »

EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Niet bang voor woke-rel”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »